A legnehezebb időkben is összetart Sarah Michelle Gellar és Shannen Doherty

mellrák Sarah Michelle Gellar Shannen Doherty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színésznő évek óta jó barátnők, így nem csoda, ha akkor is összetartanak, amikor egyikőjük komoly betegséggel küzd. 

A minap Sarah Michelle Gellar egy közös képet posztolt Instagram-oldalára egy igen megható üzenettel. "Mindig mondtam, hogy ő az egyik leglojálisabb ember, akit valaha ismertem. Most élete legnagyobb, legkeményebb kihívása előtt áll. Ennek ellenére megmutatja küzdelmeit, olyanoknak is, akikkel még sosem találkozott, teszi ezt azért, hogy segítsen olyanoknak, akik hasonló dolgokon mennek keresztül."

Forrás: instagram/sarahmgellar

Ezzel a színésznő arra utalt, hogy Shannen a képmegosztó oldalán mutatta meg, hogyan nyírták őt kopaszra, és nem rest betegségéről beszélni sem.

A Beverly Hills 90210 főszereplőjénél kora nyáron diagnosztizálták a mellrákot, ezzel egyidőben derült ki, hogy a sztár menedzsere nem intézte Shannen betegbiztosításának kifizetését sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.