Már a huszadik életmentő műtétén is túl van Daire, aki Apert-szindrómával született. A kisfiúról az orvosok azt hitték, születése után meghal, ma már azonban 6 éves, és a betegsége ellenére nagyon boldog.

Daire Flanagan Észek-Íroszágan él, és Apert-szindrómában, egy ritka genetikai betegségben szenved, ami az egész testre kiterjedő, krónikus funkció vesztéssel jár. A koponyája már az anyaméhben túl gyorsan összenőtt, így agyának nem volt helye a növekedéshez.
Súlyos állapota miatt, már több mint 20 életmentő beavatkozást hajtottak végre Daire-n.

Forrás: Facebook/Daire's Journey

Colette, Daire anyukája elmondta: "A fiunk pénteken született, hétfőn az orvosok azt mondták, csoda, hogy túlélte a hétvégét" (...) Daire-t rengetegszer megműtötték már, de a beavatkozások miatt soha nem idegeskedtem."  Az édesanya azt is elárulta, hogy fia a sok szenvedés ellenére rendkívül türelmes és nagyon mosolygós gyerek.

A fiú betegsége légzési nehézséget okozott, ezért két éves korában, egy mesterséges légutat is beültettek neki, hogy egyedül is képes legyen lélegezni. A betegsége miatt miatt beszélni sem tud, ezért jelnyelvvel kommunikál a világgal - írja a Mirror.

Forrás: Facebook/Daire's Journey

A legutóbbi életmentő műtét rendkívül komplikált volt, az is csoda, hogy túlélte. 
A fiú orvosa elmondta: "A cél az, hogy Daire magától tudjon enni és lélegezni, így végre teljes életet élhetne, amit ő nagyon élvezne."