Soha nem látott még ekkora nyelvű csecsemőt az orvos, aki világra segítette Paisley Morrison-Johnsont, aki egy ritka genetikai betegségben szenved. A felnőtt méretű szerv miatt félő volt, hogy bármikor megfulladhat.

Hatalmas, felnőtt méretű nyelvvel született a kislány, Paisley Morrison-Johnson. A gyerek szerve egy genetikai hiba miatt nőtt ekkorára, ami miatt egyből lélegeztetőgépre kapcsolták, hogy elkerüljék a fulladásos halált.

A fiatal szülőknek már született egy egészséges gyerekükForrás: Facebook/Shannon Morrison-Johnson

A kislány nyelve több mint kétszer akkora volt, mint a szája. A szerv mérete sokkolta az orvosokat, ez az egyik legnagyobb nyelv, amit valaha láttak.

Forrás: Facebook/Madison Kienow

A kislányt 6 hónapos koráig csövön keresztül etették, hogy megkapjon minden létfontosságú tápanyagot, ami szükséges számára a fejlődéshez. Az aggódó szülők remélték, hogy ahogy nő a gyermekük, egyre jobban elfér majd a nyelve a szájában, de nem így történt. Kénytelenek voltak a kislány egészséges növekedéséért nyelvkisebbítő műtétet vállalni. "A beavatkozás után egybl mosolygott. Megdöbbentem, hogy milyen szép is a kislányom. Az, hogy láthatjuk a mosolyát, óriási öröm a számunkra. Már nem okoz neki nehézséget a légzés és a nyelés, ez pedig hatalmas megkönnyebbülés" - mondta a Mirrornak az anya.