Különleges dolgokon van túl Soma Mamagésa – Kitisztította a méhét

Soma Mamagésa Dr. Life méhtisztítás méh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somát már jó pár éve foglalkoztatja a méhtisztítás, és azt sem titkolja, ennek mi az oka. A napokban írt is egy hosszú bejegyzést a közösségi oldalára a témáról. 

Soma már pár éve is méhtisztításra invitálta az érdeklődőket. A méhtisztítás lényege ugyanis az, hogy minden olyan férfi, akivel együtt volt egy nő, nyomot hagy a méhen, és ezeket a lenyomatokat a megfelelő technikákkal el lehet engedni.

Soma rádöbbent arra, mennyire nem dolgozta fel anno 11 éves kislányként az első menstruációja megjövetelét, akkor ugyanis hatalmas szégyenérzet volt benne a vérzés miatt – erről is ír a posztjában.

Soma hamarosan belevágna a menstruációs beavató szertartásaiba, ahova olyan nőtársait várja, akik „szeretnék a saját nagylánnyá válásuk alapjait átírni, hogy a női lét méltóságát, szentségét, tiszta erejét rakják le alapul, mert ez nagyon meghatározó a női utunkon. Illetve várom azokat a kis- és nagylányokat is, akik még most indultak el a termékeny nő útján”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.