Különleges méhtisztításra invitál minket Soma

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
telihold lenyomat Soma Mamagésa energia szerető méh szexuális kapcsolat tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa közösségi oldalán azt kérte rajongóitól, írják össze szeretőik neveit, mert úgy tartják, hogy az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha is szexuális kapcsolatot létesítettünk, ott marad a méhünkben.

Soma Mamagésa kapcsán lassan már semmin sem lepődünk meg. Legfrissebb Facebook-bejegyzését azonban még nekünk is emésztenünk kell egy kicsit. A művésznő ugyanis most azt kéri, írd össze az összes szeretőd, akivel lefeküdtél. Hogy miért? Mert – idézet következik - az ősi mexikói asszonyok úgy tartják, hogy minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk, amin keresztül velünk összeköttetésben marad.

„Úgy tartják, hogy az elválás után a férfi tovább csapolhatja az energiánkat (mivel mi vagyunk a kehely, a befogadó), amennyiben szeretetlenül gondol ránk. Ezek az energetikai lenyomatok viszont kitisztíthatók" – fejt ki Soma, és ehhez kéri a listát a szeretők neveivel. (Persze csak azokét, akiktől szeretnél megtisztulni.)

Soma a szakrális méhtisztító szertartást december 6-ra tervezi, mert akkor van telihold.

Kizártak egy játékost a VV7-ből http://www.life.hu/bulvar/20141119-ivanics-tundet-a-valovilag7-villajaba-pszichologus-nem-engedte-bekoltozni.htmlPszichológiai tesztre hivatkozva, már szinte a ValóVilág-villa kapujából küldték haza Ivanics Tündét. A lány megzuhant, és kijelentette, jogi útra tereli az ügyet.TV + BulvárKállay-Saunders András tagadja, hogy ittasan csajozotthttp://www.life.hu/bulvar/20141119-kallay-saunders-andras-tagadja-hogy-reszegen-ranyomult-egy-szoke-lanyra-egy-szorakozohelyen.htmlKállay-Saunders az egyik bulvárlap szerint Tolvai Reni távollétében piásan nyomult egy lányra az egyik szórakozóhelyen. András a közösségi oldalán cáfolta a híresztelést és próbált tiszta vizet önteni a pohárba.TV + BulvárOrigoExkluzív! Elvált és csendben új életet kezdett Teszári Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20141114-teszari-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-tavasszal-elvalt.htmlTeszári Nóra már akkor nem élt egy fedél alatt férjével, amikor az RTL Klub reggeli magazinműsorához, a 8:08-hoz igazolt. Idén tavasszal hivatalosan is kimondták a válását gyermekei apjától. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt a válásról.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.