Shannen Doherty színésznő, a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja jó ideje küzd a rák ellen, ám a betegség nem veszi el a kedvét az élet élvezetétől. A színésznő nemrég férjével ünnepelte egy csodás helyen az 5. házassági évfordulójukat. 

Augusztusban derült ki, hogy áttétes rákja van Shannen Doherty színésznőnek, akinél 2015 tavaszán állapították meg a betegséget. A színésznő azonban nem adja fel, ráadásul úgy döntött, a közdelmeit a kemóval és a rák többi mozzanatával az Instagram oldalán is megosztja követővel, hogy ezzel is erőt adjon azoknak, akik szintén betegek. 

Forrás: Instagram/shannendoherty

Shannen próbálja azt az életet élni, mint eddig: ezért is utazott férjével Mexikóba az 5. házassági évfordulójuk alkalmával. Párja, Kurt Iswarienko ugyanis kitart mellette a legnehezebb pillanatokban is. 

A házaspár azért is ment Mexikóba, mert 5 éve itt kötötték össze az életüket. Shannen erről is írt a képmegosztó oldalán, és arról is, hogy kapcsolatuk nem hogy meggyengült volna, de még sokkal erősebb lett, mióta kiderült, hogy súlyos beteg a színésznő.