Szomorú! Áttétes rákja van a Bűbájos boszorkák sztárjának - Zokogva nyilatkozott

betegség színésznő Shannen Doherty videó rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shannen Doherty egy interjúban mesélt mellrákjáról és arról, hogy a betegség milyen kegyetlen módon teszi tönkre az életét. 

A színésznőnél 2015 márciusában diagnosztizáltak mellrákot. Persze a sztár azonnal több kezelésen is részt vett, ám a hírek szerint az állapota nem javult. Jelenleg kemoterápiával és sugárkezeléssel próbálják megmenteni az életét. A 45 éves híresség az interjúban egy döbbenetes bejelentést tett: áttétes.

A drámai beszélgetésben a sztár mesélt a betegségéről és jelenlegi állapotáról. A haja nagyon megritkult a kemoterápia miatt, így pár héttel ezelőtt leborotválta tincseit. Az erről készült fotókat meg is mutatta a közösségi oldalán. "A rákos sejtek sajnos a mellemből már a nyirokcsomóimra is átterjedtek. A legszörnyűbb az, hogy fogalmam sincs, milyen fájdalmak és kínok várnak még rám" – mondta sírva a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.