Varga Viktort véresre verte a saját apja – Sokkoló videó!

pofon Varga Viktor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész Instagram-oldalának tanúsága szerint az édesapja jól ellátta a baját. Hogy miért, az persze nem derült ki.

Furcsa videót osztott meg közösségi oldalán Varga Viktor. A kisfilmben ugyanis a papájával bokszol, aki egy olyat bemos neki, hogy utána ömlik a vér a szájából. Az énekes ennyit fűzött hozzá a felvételhez:

"Apukámmal...mehetek fogászatra."

Várkonyi Andrea egész családját legyűrte a betegséghttp://www.life.hu/drlife/20161016-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-egesz-csaladjat-legyurte-a-betegseg.htmlA szőke műsorvezető közösségi oldalán tájékoztatta követőit arról, hogy ő maga, valamint a családja, Bochkor Gábor és közös kislányuk, Nóri is beteg.Dr. LifeOrigoKomoly gondra utalhat, ha edzés közben hamar kifulladszhttp://www.life.hu/drlife/20161012-ezekre-figyelj-oda-ha-35-eves-kor-felett-kezdesz-intenziven-edzeni.htmlAki 35 éves kor felett kezd intenzívebben mozogni, netán maratonra készülni, figyeljen a jelekre: a kezeletlen szívproblémák és az orvosi kontroll hiánya akár súlyos megbetegedésekhez vezethetnek. Dr. Life--Schobert Norbert: „Nem sportolni, hanem diétázni kell"http://www.life.hu/drlife/20161012-schobert-norbert-szerint-fogyas-szempontjabol-a-dieta-a-fontos-nem-a-sport.htmlFogyás szempontjából nem mindegy, hogy az étkezésre vagy az edzésre helyezünk nagyobb hangsúlyt. A magyar fitneszguru, Schobert Norbert elárulta a sikeres súlyvesztés titkát. Dr. Life--Magabiztosnak nevelnéd a gyereked? Mesélj neki minél többet!http://www.life.hu/drlife/20161012-a-mesek-es-tortenetek-gyogyito-hatassal-vannak-a-gyerekekre-es-a-felnottekre-is.htmlA szegény legény, aki szerencsét próbálni indult a világban, és végül a királylány keze jutott neki, a rút kiskacsa, akiből mindenki meglepetésére gyönyörű hattyú lett, vagy az utóbbi időben hatalmas népszerűségnek örvendő Elza és Anna hercegnő története – minden korosztálynak, nemnek és kultúrának megvan a kedvenc meséje, amelyet akár többször is képes megnézni vagy elolvasni azért, hogy újra és újra átélhesse az élményt. Mindeközben azonban nem csupán remekül szórakozik kicsi és nagy egyaránt, hanem pszichológiai szempontból is sokat nyújtanak nekünk – kiváltképp a fiatalabb generáció tagjainak. Dr. Life--Brutálisan őszinte fotó a szülés utáni állapotrólhttp://www.life.hu/drlife/20161015-oszinte-foto-a-szules-utani-allapotrol-jillian-harris-pelenkaban-pozol.htmlMindenki egyetért azzal, hogy a gyermek születése egy természetes dolog, mégis valóságos csoda, azonban alaposan megviseli az anya testét. Jillian Harris televíziós személyiség nem is próbálta elkendőzni az igazságot: pelenkában pózol az első szülés utáni fotóján. Dr. LifeOrigoSzétválasztották a fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt New Yorkbanhttp://www.life.hu/drlife/20161014-fejuknel-osszenott-sziami-ikerpart-valasztottak-szet-new-yorkban.html22 órás műtéttel szétválasztottak egy 13 hónapos sziámi ikerpárt New Yorkban. A műtétet mind a két gyerek túlélte, az orvosok és a szülők is bíznak a sikerben. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.