Hajdú Péter meghívta a műsorába Havas Henriket, miután heves szóváltás zajlott le közöttük a közösségi oldalakon. Mindketten kemény szavakkal bírálták a másikat, ez a műsorban sem volt másként, de azért akadt idő egyéb problémák megvitatására is: Havas például elárulta, hol tart a rák elleni küzdelemben.

Egyik kemény beszólás a másik után, így lehetne jellemezni Havas Henrik és Hajdú Péter kapcsolatát mostanság, csakhogy ezek a szóváltások eddig nem szemtől szemben történtek. Hajdú Péter azonban véget vetett az üzengetésnek, és meghívta műsorába a tanár urat, és össze is csaptak este a Frizbiben.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A szópárbajok mellett esett szó magánügyekről is. Havas Henrik elmondta, hogyan áll a rákkal folytatott küzdelemben. Négy évvel ezelőtt éppen Hajdú műsorában beszélt daganatáról, most pedig arról, hogy már tünetmentes. "Négy éve elmondhattam nálad, hogy engem egyszerűen félrediagnosztizáltak, és erre majdnem ráment az életem,  tehát gyulladással operáltak, aztán kiderült, hogy rák. Azért mentem el hozzád akkor, hogy elmondhassam az embereknek, figyeljenek oda"mondta Havas a Frizbiben, és arról is beszélt, milyen most az állapota. "Most már csak évente egyszer kell mennem kontrollra, tehát abszolút megúsztam a dolgot" – árulta el.