Uganda legrondább férfija zenekart szeretne

Forrás: NORTHFOTO/Discovery / Barcroft Productions/Discovery / Barcroft Productions -
betegség férfi Uganda zenekar külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Godfrey Baguma sokáig küzdött, hogy legyőzze rejtélyes betegségét. Ma már felhagyott a dologgal, és teljes életet akar élni. 

A 47 éves férfi problémájára a mai napig nem találtak megoldást az orvosok. Az első tünetek gyermekkorában jöttek elő, majd hónapokkal később már teljesen eldeformálódott az arca. Felesége, Namanda a mai napig kitart mellette és nem törődik férje külsejével - írja a Metro.

Forrás: NORTHFOTO/Discovery / Barcroft Productions/Discovery / Barcroft Productions

A cipészként dolgozó férfi most nagy fába vágta a fejszéjét: együttest szeretne alapítani. Bár eddig csak ő alkotja a bandát, Godfrey nem akarja feladni a dolgot. Főleg azért sem, mert nyolc gyermek édesapja, így róluk is gondoskodnia kell.

Étolajjal akart szépülni - eltorzult az arca

Egy koreai nő étolajat fecskendezett az arcába, miután az orvosok már nem vállaltak rajta több plasztikai műtétet. Arca mára a felismerhetetlenségig eltorzult.
Ők sem tökéletesek! Sztárok, akik valamilyen csúf bőrbetegségben szenvednekhttp://www.life.hu/drlife/20161018-sztarok-akik-valamilyen-borbetegsegben-szenvednek-cameron-diaz-morgan-freeman-seal.htmlBár első pillantásra úgy tűnhet, mindig makulátlan a külsejük, a bőrt elcsúfító különféle megbetegedések sajnos a hírességeket sem kímélik – az ő esetükben inkább egy jó kezű sminkes vagy valamelyik képretusáló program jelenthet egyedüli megoldást. A Life.hu most összegyűjtötte a celebeket, akik tudják, mit jelent együtt élni valamilyen bőrt elcsúfító elváltozással. Dr. LifeNorthfotoBeleszeretett donorjába a májkárosodott lányhttp://www.life.hu/drlife/20161027-a-majkarosodott-lany-es-donorja-egymasba-szerettek.htmlÉletveszélyes volt a 27 éves Heather Krueger állapota, azonnali májátültetésre szorult. A lány azonban álmában sem gondolta volna, hogy egy önzetlen férfi a segítségére siet, megmenti az életét, és még el is veszi feleségül. Az egykori tengerészgyalogos Chris Dempsey sosem látta Heathert a műtét előtt, de végül nemcsak a máját adta a lánynak, hanem a szívét is. Dr. Life--Várkonyi Andrea fél év alatt esett teherbehttp://www.life.hu/drlife/20161025-varkonyi-andrea-fel-ev-alatt-esett-teherbe-bochkor-gabortol-pedig-ugy-tudta-nem-lehet-gyereke.htmlVárkonyi Andrea első házassága azért ment tönkre, mert minden próbálkozás ellenére nem született gyermekük. A műsorvezetőnek az orvosok azt mondták, soha nem eshet teherbe természetes úton. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoSuhajda Dániel: „Végig ott voltam a kislányom születésénél”http://www.life.hu/drlife/20161019-suhajda-daniel-szinesz-a-joba-rosszban-szinesze-vegig-ott-volt-kislanya-szuletesenel.htmlA Jóban Rosszban sztárjának nemrég született meg második gyermeke, akinek világrajövetelét az elejétől végigasszisztálta. Dr. Life--Kávé vagy tea? Az egészséged szempontjából nem mindegyhttp://www.life.hu/drlife/20161020-a-tea-fogyasztasa-csokkentheti-a-sziv-es-errendszeri-megbetegedesek-kockazatat.htmlEgy friss kutatás szerint a mértékletes, ám rendszeres teafogyasztás lassíthatja a kalcium lerakódását a koszorúérben, ezzel együtt pedig csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását. De vajon mi a helyzet a kávéval? Dr. Life--Majoros Hajnalka: "Még mindig úgy nézek ki, mint aki három hónapos terhes"http://www.life.hu/drlife/20161020-majoros-hajnalka-nagyon-megijesztette-majkat.htmlDundika, azaz Majoros Hajnalka már első kisfia születése után érezte, hogy valami probléma lehet a köldöke környékén. Akkor megnyugtatta az orvos, a második babánál viszont nyitott hasfalat diagnosztizáltak nála. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.