Polyák Lilla autóbalesetet szenvedett, ami által halálközeli élményben volt része. Saját sírját látta kirajzolódni, rajta a nevével és akkori életkorával.

Az élet-halál kérdés sokak számára érdekes téma, egyre több beszámolót hallani halálközeli élményekről, látomásokról. Ezúttal Polyák Lilla énekesnő mesélte el részletesen a tapasztalatait.

21 éves korában autóbalesetet szenvedett, amikor 170km/h sebességgel haladt az autópályán. Éppen egy előzési manőver közepén volt, miközben egy másik autós elé vágott. Az énekesnő reflexszerűen elrántotta a kormányt, melynek következtében lesodródott az útról, és autója pörögni kezdett.

Polyák LillaForrás: MTVA/Gabor Monos

Eközben, mivel sajnos nem volt bekötve a biztonsági öve,

ezért fejével kitörte a vezető oldali ablakot, majd kizuhant rajta. Azóta mindig ügyel arra, hogy a biztonsági öv be legyen csatolva.

„Láttam a saját síromat magam előtt. A koporsón fehér, írott betűkkel az állt: Polyák Lilla, élt 21 évet. Azt gondolom, hogy akkor, ott újjá születtem. Szerintem apukám lenyúlt hozzám, és úgy döntöttek ott fent, hogy még az élők sorában tartanak. Én hiszek az ilyenekben." – mesélte Lilla.