A műsorvezető kedden reggel nem ült be Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé, hogy levezesse a Morning Show-t. Mint kiderült a fürdőszoba padlóján feküdt egy súlyos vírus miatt. Sokan aggódtak Sebestyén Balázsért, de most mindenki megnyugodhat: ma reggel már ő is csatlakozott társaihoz a rádióban.

A fürdőszoba padlójáról üzent a hallgatóknak Sebestyén Balázs, ugyanis leterítette egy komoly vírus, amit a felesége is elkapott. Megtudtuk, hogy előző este Vadon Janival együtt egy étteremben voltak, és valószínűleg a műsorvezető, valamint felesége ételébe valamilyen fertőző vírus került.

Forrás: RTL Klub

Érthetően Sebetyén Balázs így nem tudta vezetni a Morning Show-t, őt kedd reggel Abaházi Csaba helyettesítette. A hányás és hasmenéses vírus a felnőttekre is igen veszélyes, könnyű kiszáradni egy ilyen betegség esetén, ezért sokan aggódtak Sebestyén Balázsért. Mindenki megnyugodhat azonban, ugyanis a műsorvezető ma reggelre már szinte a régi formájában volt, és ismét a rádióban indult a napja. Elárulta, hogy már sokkal jobban van, így vélhetően emiatt nem fog többet hiányozni a Morning Show-ból, aminek viszont már csak napjai vannak hátra.