Black Eyed Peas daganat Taboo rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltitkolta a nyilvánosság elől rákos megbetegedését Taboo, a Black Eyed Peas tagja.

Jaime Luis Gomez, ismertebb nevén Taboo, súlyos betegséggel küzdött, melyet eddig gondosan titkolt a nyilvánosság előtt, ám most őszintén mesélt a nehéz a pillanatokról.

Black Eyed Peas, Taboo, Bono, will.i.am Forrás: AFP/Getty Images/Stephen Lovekin

„Az egész egy kis has és hátfájással kezdődött". Sokat dolgoztam akkoriban, nem volt időm ezzel foglalkozni, de azért beugrottam a sürgősségire, hogy nézzenek rám" – kezdett neki Taboo.

Számos vizsgálat után a rapper megtudta, hogy kettes stádiumú here rákja van.

„A család és az együttes is teljes sokk alatt volt a hírektől. Aztán egy fantasztikus orvoshoz kerültem, ahol gyorsan elkezdtünk gondolkodni a kezelési módokon, mert az idővel kellett versenyt futnom"mesélte a People Magazinnak.

Végül a 41 éves rapper egy 12 hetes kemoterápián esett át, ami segített legyőzni a rákos sejteket.

„Volt idő, amikor fel akartam adni. De aztán olvastam másokról, akik legyőzték és felépültek a rákból. Én is közéjük akartam tartozni, és a gyógyulás után másoknak segíteni. Szóval elkezdtem dalszövegeket írni a rákról annak reményében, hogy lesz még időm megzenésíteni őket a jövőben."

Gyógyulását követően az Amerian Cancer Society-hez ( rákos betegségekkel foglalkozó egyesület) csatlakozott, és közös kampányt készítenek annak érdekében, hogy támogassák a többi daganattal élő társukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.