Eddig értetlenül állt mindenki az eset előtt, senki nem tudta mi okozhatta Kanye West furcsa viselkedését, ahogy azt sem, hogy miért volt szüksége pszichológiai vizsgálatra.

A közel múltban Kanyevel több érdekes dolog is történt. Először mindenféle indoklás nélkül turné időpontokat mondott le. Nem sokkal ezután egy nap, a késő esti órákban szeszélyes viselkedés miatt érkeztek ki hozzá a mentők, majd kórházba is szállították. Mindenki összezavarodott a történteket hallgatva, de most kiderült, hogy mi áll a dolgok hátterében.

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményenForrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A rapper jelenlegi állapotához Kim Kardashian kirablásának esete vastagon hozzájárult, ugyanis a férfi rengeteget stresszelt emiatt, és a végletekig kimerült. – tudta meg a DailyMail. A feleségét ért események olyan filmbeillően hátborzongatóak voltak, hogy West nem tudja magát azóta sem túl tenni rajtuk. 

Az egyébként is zsúfolt életmódja mellé folyamatos stressz, szorongás, félelem és alváshiány vette körül a kedvese miatt, amelyegyenes úton okozta a 39 éves sztár pszichés összeomlását. Felesége természetesen mindenben mellette áll, támogatja és erősíti a labilis állapotban lévő szerelmét.