Pozitív fordulat Rékasi Károly ügyében. A színészt elgázoló férfi ugyanis beismerte, hogy ő volt a hibás a 18 hónappal ezelőtti balesetben. A nyomozás még tart, de ez jelentősen megkönnyítheti a másfél éve tartó ügymenetet. Úgy tudni, Rékasi az ügyvédjétől értesült a jó hírről.

"Amikor megnyitottam a levelet, és elolvastam, hogy az autós „elismerte károkozói tevékenységét", elöntött egyfajta furcsa nyugalom. Nem érzek sem elégtételt, sem megnyugvást emiatt, de amikor 17-18 hónap után, amikor semmi kilátás, semmi perspektíva nem volt, és végig arra vártam, hogy valaki mondjon már valamit, jólesett. Ez nem azt jelenti, hogy bármikor is felmerült volna bennem, hogy én vagyok a hibás, pontosan tudom, hogy nem hibáztam - nyilatkozta a Borsnak a színész.

Rékasi Károlynak nem volt könnyű az elmúlt időszakFotó: Marton Szilvia/Origo

"Az egész másfél év alatt nem értettem egy pillanatig sem, hogy az, aki bármiben is vétkes, miért nem vállalja, és miért nem kér elnézést a tettéért. Bevallom, volt ez alatt az idő alatt olyan nehéz időszakom, amikor jólesett volna a bocsánatkérés. Ma már nem vágyom rá, elfogadtam, hogy van olyan ember a világon, aki ezt nem teszi meg. Azon a napon kívül egyébként soha nem találkoztam az illetővel, jobb lett volna, ha akkor sem" - mondta.