Komoly bajban van Győzike, ugyanis súlyos gyógyszerfüggőséggel küzd. A showman az adócsalós botránya után nyúlt először a pirulákhoz, azóta pedig teljesen elvesztette a kontrollt.

Nagyon megviselte Győzikét az adócsalásos botránya, nem is bírta ki azt az időszakot gyógyszerek nélkül. Pánikbeteg lett, ezért is kellett különböző pirulákat szednie, amivel azóta sem hagyott fel. A showmannél súlyos gyógyszerfüggőség alakult ki, de nem tud leállni.

Súlyos gyógyszerfüggőséggel küzd GyőzikeFotó: Polyák Attila - Origo

"Az az igazság, hogy nagyon súlyosan gyógyszerfüggő vagyok. Egyszerűen nem tudom már letenni" - mondta az RTL Klub műsorvezetője Hajdú Péternek az Esti Frizbi felvételén. Hozzátette, nemcsak felhagyni nem tud a pirulákkal, de még a mértéket sem tartja be. "Gyakran megesik, hogy túladagolom, és olyankor a világomról sem tudok. Este, ha műsort vezetek, már képtelen vagyok hazaindulni. Pesten alszom, és nagyon gyakran túl sok gyógyszert veszek be. Ilyenkor Bea nem ér el, és azt hiszi, hogy megcsalom. Pedig egyszerűen csak alszom. Hétvégente ki sem mozdulok a szobámból. Akkora a baj, hogy már a főnökeim is szóltak, hagyjam abba a gyógyszerek szedését, mert kihat a munkámra" - vallotta be Győzike, aki jelenleg a BeleValó műsorvezetője.