Kivették a kisfiú agyának egy részét, így él most

Forrás: Thinkstock -
műtét kisfiú sérülés baleset sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joanne Liberato élete legrosszabb napját élhette át, amikor kisfiát meglátta a nappalijuk padlóján, méghozzá eszméletlenül. 

A 18 hónapos Eddie Kidd éppen a kanapén játszott, amikor leesett és beverte a fejét. A szeme bevérzett, így a szülei azonnal a kórházba szállították. A kisfiú hat hétig volt bent, amikor egy súlyos fertőzést kapott: ki kellett venni az agyának egy részét - írja a Daily Mail.

Nem gondolták, hogy Eddie túléli a műtétet Forrás: Thinkstock

Az orvosok először nem gondolták, hogy Eddie túléli a műtétet, ám végül sikerrel jártak. A gyermeknek azóta egy bukósisakban kell éllnie, hogy nehogy újra megsérüljön a feje. A hírek szerint Eddie és szülei minden nap küzdenek a gyógyulásért és remélik, hogy egyszer minden olyan lesz, mint régen.

A kritika, ami téged épít: így legyen egészséges önkritikád!http://www.life.hu/drlife/20161220-az-egeszseges-onkritika-ami-teged-epit.htmlNem jó, ha túl sok és az sem, ha túl kevés. Bírál, mégis hozzád tesz, és általa napról napra egyre jobbá válhatsz. Ha egészséges önkritikával rendelkezel, az azt jelenti, tisztában vagy a saját erősségeiddel és gyengeségeiddel, így még hatékonyabban juthatsz el a kitűzött célig. Mutatjuk, hogy csináld! Dr. LifeThinkstockLegyen ez a karácsony más, mint az eddigiekhttp://www.life.hu/drlife/20161219-tippek-a-boldogabb-es-egeszsegesebb-karacsonyhoz.htmlA karácsonyi időszak és az év végi számvetés közeledte egy jó alkalom arra, hogy átgondold, mit lehetne tenned azért, hogy még szebb és boldogabb legyen az életed. És mindezt miért ne kezdhetnéd el éppen karácsonykor? Íme, néhány tipp, hogy jobban érezd magad a bőrödben – nem csupán az ünnepek alatt, hanem az év további részében is. Dr. LifeThinkstockSztárok, akik autista gyereket nevelnekhttp://www.life.hu/drlife/20161214-sztar-csaladok-autizmussal-elo-gyerekekkel.htmlEgy autista kisgyermek érkezésével az egész család élete megváltozik. Szerencsés az a pici, aki olyan családba érkezik, ahol mindent meg tudnak tenni érte a szülei. Íme, öt híresség, aki autista gyermeket nevel. Dr. LifeAFPFelépült a tóba esett fiú, aki negyven percig volt a víz alatthttp://www.life.hu/drlife/20161218-felepult-a-toba-esett-fiu-aki-negyven-percet-toltott-a-viz-alatt.htmlIsmét egészséges, és iskolába járhat az a 13 éves afgán fiú, aki júniusban egy burgenlandi tóba ugrott. Majdnem háromnegyed órát töltött víz alatt, de túlélte a balesetet – közölte az osztrák média vasárnap. Dr. Life--Károsan hat a gyerekekre az, ha a Jézuskával áltatják őket?http://www.life.hu/drlife/20161213-a-gyerekekre-karosan-hogy-hagyjak-oket-hinni-a-mikulasban.htmlAz ünnepek idején számtalan gyerek várja, hogy célba érjen a Mikulásnak/Jézuskának szánt levele, hogy aztán a fa alatt az ő oly régóta áhított ajándékát bontogathassa. A legtöbb szülő úgy gondolja, jobb a kicsiket minél tovább meghagyni a csodában való hitükben. Egyes szakemberek szerint azonban ezzel csak azt érik el, hogy később, amikor a gyermekük rájön a valóságra, azt fogja gondolni, hogy minden felnőtt hazug. De valóban így van? Dr. LifeThinkstockNem érzed jól magad a bőrödben? Ez lehet az okahttp://www.life.hu/drlife/20161215-nem-erzed-magad-jol-a-borodben-ezek-lehetnek-az-okai.htmlKifogytál a lendületből? Úgy érzed, nem jó irányba haladnak a dolgaid? Amikor belenézel a tükörbe, nem az az ember néz vissza rád, aki te lenni szeretnél? Ezek lehetnek az okai – és ezek a megoldások rájuk. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.