Catherine Zeta-Jones vékony fogyás Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Zeta-Jones színésznőről sosem a pluszkilók miatt írtunk, a legutóbbi fotóját látva azonban megrémültünk: a gyönyörű filmsztár a szokottnál is sokkal vékonyabb. 

A színésznő és férje, Michael Douglas igazi golfőrültek; amikor csak tehetik, kedvenc mozgásformájuknak hódolnak. A színésznő a minap a képmegosztó oldalán mutatta meg magát talpig golfszerkóban, a képhez pedig odaírta, hogy most kezdenek az új klubban.

Catherine Zeta-Jones Forrás: Instagram/catherinezetajones

Catherine azonban rémesen vékony a fotón: csak úgy lóg rajta minden ruha, gyakorlatilag csont és bőr, az arca is beesett, a nyakán pedig szinte kidagadnak az erek.

Reméljük, nem kezdett feleslegesen őrült diétába a világsztár!

A Chicago csillaga egyébként mostanában aktív közösségi oldalán: karácsonykor jópár fotót mutatott otthonáról és az ünnepi készülődés pillanatairól.

Tökéletesnek lenni mindenáron: így győzd le a megfelelési kényszeredhttp://www.life.hu/drlife/20161221-a-megfelelesi-kenyszer-legyozese.htmlTökéletes külsejű modellek mosolyognak ránk a tökéletesen megkreált címlapokról egy olyan világban, ahol könnyen úgy érezheti az ember lánya, hogy lemarad valamiről, ha nem elég csinos, vékony, okos, szellemes, rátermett... és még sorolhatnánk. Ebben a felgyorsult, a külsőségeket előtérbe helyező világban nehéz olyan kapaszkodót találni, ami valami más értéket képvisel a külcsín és a pénz helyett. Mindez pedig melegágya annak, hogy egy jó adag megfelelési kényszerrel együtt igyekezzünk megállni a helyünket a hétköznapokban. Ám van rá megoldás. Dr. Life--Gyászol a brit királyi család: elvetélt a hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20161225-ii-erzsebet-unokaja-zara-phillips-elvetelt-gyaszol-a-brit-kiralyi-csalad.htmlAlig pár hete, november 30-án jelentették be, hogy II. Erzsébet unokája, Zara Phillips és férje, Mike Tindall második gyermeküket várják. Most azonban rossz hírt kaptak. Dr. Life--Szívinfraktust kapott Carrie Fisherhttp://www.life.hu/drlife/20161224-szivinfraktust-kapott-carrie-fisher-kritikus-az-allapota.htmlA TMZ hírportál szerint Carrie Fisher színésznő szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton. Újra kellett éleszteni. Dr. Life--Így él most a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárja, Abigail és Brittany Henselhttp://www.life.hu/drlife/20161224-igy-el-most-a-vilag-egyik-leghiresebb-sziami-ikerparja-26-evesek-lettek.htmlAbigail és Brittany Henselnek csak pár napot adtak az orvosok, ma azonban már 26 évesek. A lányoknak egy testen osztoznak, nyaktól felfelé élnek külön életet. Így élnek most a világ legkülönlegesebb sziámi ikrei. Dr. Life--Kivették a kisfiú agyának egy részét, így él most http://www.life.hu/drlife/20161223-baleset-a-kisfiu-leesett-a-kanaperol-kivettek-az-agya-egy-reszet.htmlJoanne Liberato élete legrosszabb napját élhette át, amikor kisfiát meglátta a nappalijuk padlóján, méghozzá eszméletlenül. Dr. Life--George Michael halálát szívelégtelenség okozhattahttp://www.life.hu/drlife/20161226-george-michael-szivelegtelensegben-hunyt-el.htmlMindenkit lesújtott George Michael halálának híre, rajongói és zenésztársai gyászolják az énekest. Eddig nem tudhattuk, miben hunyt el a legenda, de kiderült, valószínűleg szívelégtelenség okozta a halálát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.