Rengeteg műtéten esett át a tűzben rekedt lány- szinte mindene megégett

Forrás: Facebook -
műtét égési sérülés mesterséges kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem volt biztos, hogy megtudják menteni azt a fiatal lányt, aki bent ragadt egy házban, ahol tűz ütött ki. Testének 60%-a megégett.

2016 januárjában történt az eset; Brianna Creenaune épp a házban tartózkodott, ahol tűz ütött ki. A 17 éves lány menekülni próbáltl, ám a terasz beszakadt aladta, és nem tudott kiszabadulni, így érték utol a lángok.

Brianna Creenaune komoly égési sérüléseket szenvedett, így néz ki az életmentő műtétek után Forrás: Facebook

Az orvosok és a hatóságok értesítették az áldozat édesapját, aki azonnal rohant lányához, de az 53 éves férfi egyáltalán nem volt felkészülve a látványra, ami fogadta őt. - írta meg a DailyMail.

"Miután kijöttem a lányom szobájából, összecsuklottam és sírtam. Teljesen kiborultam" - emlékezett vissza az édesapa.

Briannat mesterséges kómába kellett helyezni, mert számtalan helyreállító műtét várt rá. A kezét ért égések olyan súlyosak voltak, hogy a lány ínait szabad szemmel is látni lehetett. Még arról is szó esett, hogy amputációra lesz szükség.

Brianna Creenaune komoly műtéteken esett át, miután testének 60%-a elégett Forrás: Origo

Az összeégett lány 4 hónapot töltött kórházban, ahol a sok műtét után újra megtanult járni, illetve használni a végtagjait. Édesapja nagyon büszke a lányára, aki a balesetet követően visszatért a normál életritmusba, és a tanulmányait is befejezte.

Bódi Sylvi: "Két nap alatt túl voltam a nehezén" http://www.life.hu/drlife/20170104-bodi-sylvi-meggyogyult-ettol-lett-jobban-a-csodaszep-az-egykori-playmate.htmlAz egykori playmate nem szeret gyógyszert szedni, így egy teljesen más módszert választott arra, hogy kigyógyítsa magát az influenzából. Dr. Life--Szervdonornak ajánlotta fel életképtelen kislányát: ezért szülte meghttp://www.life.hu/drlife/20170104-eletkeptelen-kislanyat-megszulte-hogy-szervdonor-legyen.htmlVárandósságának második trimeszterétől fogva tudta Abbey Ahern, hogy gyermeke életképtelen lesz. A 34 éves anya mégis úgy döntött, hogy kihordja és megszüli gyermekét: fel akarta ajánlani a kicsi szerveit, hogy másokon segítsen. Dr. LifeOrigoBorzalmas hírt kapott szülése előtt a kismama - Nem a babával volt bajhttp://www.life.hu/drlife/20170103-szules-elott-tudta-meg-az-edesanya-hogy-rakos.htmlAz édesanya két órával a szülés előtt tudta meg, hogy súlyos rákos megbetegedése van, amit meg kell műteni. Dr. LifeOrigoFogmosás közben bénult le a 22 éves nő arcahttp://www.life.hu/drlife/20170103-egyik-pillanatrol-a-masikra-lebenult-egy-22-eves-no.htmlChloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved. Dr. LifeOrigo30 éves pattanást nyomtak ki egy férfi hátából – Elképesztő videóhttp://www.life.hu/drlife/20170103-30-ev-utan-nyomtak-ki-egy-orias-pattanast.htmlA férfi 30 évig élt együtt az óriási pattanással a hátán. Most azonban rávette magát az eltávolíttatására, nem semmi, mit szedtek ki belőle. Dr. Life--Susan Sarandon unokája közel volt az életveszélyhezhttp://www.life.hu/drlife/20170103-susan-sarandon-unokaja-fejserulest-szenvedett.htmlA híres színésznő unokája egy baleset következtében fejsérülést szenvedett; majdnem komoly baj lett belőle, de a szerencsére végül nem lettek maradandó sérülései. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.