Egyáltalán nem volt biztos, hogy megtudják menteni azt a fiatal lányt, aki bent ragadt egy házban, ahol tűz ütött ki. Testének 60%-a megégett.

2016 januárjában történt az eset; Brianna Creenaune épp a házban tartózkodott, ahol tűz ütött ki. A 17 éves lány menekülni próbáltl, ám a terasz beszakadt aladta, és nem tudott kiszabadulni, így érték utol a lángok. 

Brianna Creenaune komoly égési sérüléseket szenvedett, így néz ki az életmentő műtétek utánForrás: Facebook

Az orvosok és a hatóságok értesítették az áldozat édesapját, aki azonnal rohant lányához, de az 53 éves férfi egyáltalán nem volt felkészülve a látványra, ami fogadta őt. - írta meg a DailyMail

"Miután kijöttem a lányom szobájából, összecsuklottam és sírtam. Teljesen kiborultam" - emlékezett vissza az édesapa. 

Briannat mesterséges kómába kellett helyezni, mert számtalan helyreállító műtét várt rá. A kezét ért égések olyan súlyosak voltak, hogy a lány ínait szabad szemmel is látni lehetett. Még arról is szó esett, hogy amputációra lesz szükség. 

Brianna Creenaune komoly műtéteken esett át, miután testének 60%-a elégettForrás: Origo

Az összeégett lány 4 hónapot töltött kórházban, ahol a sok műtét után újra megtanult járni, illetve használni a végtagjait. Édesapja nagyon büszke a lányára, aki a balesetet követően visszatért a normál életritmusba, és a tanulmányait is befejezte.