Hasplasztikai műtét vár Tóth Verára - Az énekesnő elhagyja az országot

hasplasztika fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felszabadultabb, boldogabb megváltozott "új testében" Tóth Vera. Az énekesnő csakúgy ragyog. 

nem szorongok már a testalkatom miatt.

Nem ez teszi ki a napjaimat, hanem az, hogy alkotok, agyalok, megreformálom az életem" – mondta el Vera, és hozzátette, hasplasztikája lesz: "Várom az operációt, mert sokat dob majd a fogyásomon, de sporttal is segítek magamon. Szerencsére nincs akkora dráma, de mindenképpen kell a beavatkozás" – árulta el.

Tóth Vera: "Nem szorongok már a testalkatom miatt" Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Szerintem sokat finomodtam, alapvetően megnyugodtam. Még nagyon sokat kell fejlődnöm, sok mindent helyre kell tenni magamban, de a színpad segít. Imádok ott lenni, élvezem, hogy nem izzadok, nincsenek hőhullámaim, és ezt mind a fogyásnak köszönhetem" – mesélte a Blikknek az énekesnő, és azt is elárulta, a Sztárban sztár + 1 kicsi műsora után másfél hónapra az Egyesült Államokba utazik, hogy dalokat írjon, sőt fellépései is lesznek.

10 hang, amitől feláll a hátunkon a szőr! http://www.life.hu/drlife/20170108-a-10-leggyuloltebb-hang-az-emberi-fulnek.htmlEgy szaklapban megjelent tanulmány arról számol be a 2-5000 Hz tartomány közötti hangok a legrosszabbak az emberi fülnek. 74 különböző zajt teszteltek, miközben megfigyelték a résztvevők agyi aktivitását. Az eredmény nem nagyon tér el attól, mint amit mi is megtapasztalunk. Dr. Life--Nemcsak csúnya, betegséget is okozhat ez a rossz szokásodhttp://www.life.hu/drlife/20170107-betegseget-is-okozhat-a-koromragas.htmlA Texas A&M University Health Science Center szakemberei öt okot soroltak fel, amiért a körömrágás számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Dr. Life--Rendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztithttp://www.life.hu/drlife/20170101-bodi-margo-es-guszti-rendszeresen-szanatoriumban-kezelik.htmlMivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. Dr. Life--Nyertes Zsuzsa: "Az alkoholt és a cigarettát vissza kellene fognom"http://www.life.hu/drlife/20170101-nyertes-zsuzsa-surgosen-le-kell-tennem-az-alkoholt-es-a-cigit.htmlKáros szenvedélyei, leginkább a dohányzás, nyomasztják az 58 éves Nyertes Zsuzsát.Dr. Life--Koncentrálj a jó dolgokra! Az optimista nők tovább élnekhttp://www.life.hu/drlife/20161217-az-optimista-nok-tovabb-elnek-ugyanis-a-pozitiv-gondolkodasnak-komoly-ereje-van.htmlA pozitív gondolkodásnak komoly ereje van. Egy tanulmány szerint az optimista nők körében kisebb a daganatos megbetegedések és szívbetegségek előfordulása. Dr. Life--Koncentrálj a jó dolgokra! Az optimista nők tovább élnekhttp://www.life.hu/drlife/20161217-az-optimista-nok-tovabb-elnek-ugyanis-a-pozitiv-gondolkodasnak-komoly-ereje-van.htmlA pozitív gondolkodásnak komoly ereje van. Egy tanulmány szerint az optimista nők körében kisebb a daganatos megbetegedések és szívbetegségek előfordulása. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.