Felszabadultabb, boldogabb megváltozott "új testében" Tóth Vera. Az énekesnő csakúgy ragyog. 

"Elégedett vagyok, bár nem mondom, hogy nem örülnék, ha lemenne még néhány kiló. Mondjuk úgy tizenöt, de azt gondolom, már így is lehet teljes emberi életet élni. Bár szépnek láttam, nem mindig szerettem azt a 120 kilós nőt a tükörben. Tudom, hogy még így is plus size vagyok, L-es méret, de a 3XL-eshez képest már ez is hatalmas boldogság. (...)  Felszabadultabbnak érzem magam! Kitárult a világ, több színt meglátok. Többet tudok magammal foglalkozni, nem szorongok már a testalkatom miatt. 

Nem ez teszi ki a napjaimat, hanem az, hogy alkotok, agyalok, megreformálom az életem" – mondta el Vera, és hozzátette, hasplasztikája lesz: "Várom az operációt, mert sokat dob majd a fogyásomon, de sporttal is segítek magamon. Szerencsére nincs akkora dráma, de mindenképpen kell a beavatkozás" – árulta el. 

Tóth Vera: "Nem szorongok már a testalkatom miatt"Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Szerintem sokat finomodtam, alapvetően megnyugodtam. Még nagyon sokat kell fejlődnöm, sok mindent helyre kell tenni magamban, de a színpad segít. Imádok ott lenni, élvezem, hogy nem izzadok, nincsenek hőhullámaim, és ezt mind a fogyásnak köszönhetem" – mesélte a Blikknek az énekesnő, és azt is elárulta, a Sztárban sztár + 1 kicsi műsora után másfél hónapra az Egyesült Államokba utazik, hogy dalokat írjon, sőt fellépései is lesznek.