Badár Sándor nem sokszor mesél a magánéletéről, most azonban életének egy tragédiáját mégis megosztotta a nagyérdeművel: megjárta a klinikai halál állapotát! Az orvosok 10 órán át küzdöttek az életéért. 

Badár Sándor különleges humora és érdekes történetei mindig mosolyt csalnak az emberek arcára. A tragédiákról azonban keveset beszél, pedig abból is kijutott a színésznek. Lovász László Lakástalkshow című műsorában azonban elmondta, mi volt élete egyik legdöbbenetesebb élménye. A humorista már tudja, milyen a klinikai halál, valaki ugyanis rátámadt egy baltával.

Badár Sándor megjárta a klinikai haláltForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Én azt gondolom, hogy ez az életnek egy tragédiája, ha valakivel egy ilyen történik. Nem kerestem a bajt. Én ott effektíve meghaltam, volt egy elég érdekes önmagam megtapasztalása. Ez egy személyes dolog, akár visszajönni a klinikai halálból. Aki ilyet nem élt át, az nem is tudja, miről beszélek és nem is fogja megérteni soha. Az őszinteség és az egyszerűség, amit én élek, az talán itt köszönt vissza, hogy azok az emberek nem eresztettek el" – fejtette ki Badár Sándor. Azt is elárulta, hogy érezte a lelki támogatást attól függetlenül, hogy sokáig tudattalan állapotban létezett. "Akik mellém álltak, az a Fábry Sándor jóbarátom, Szőke András és Bajor Imre, úgy, hogy a Bajor Imrével mindössze egyszer találkoztam előtte. Abban a helyzetben ez borzasztó nagy erőt és segítséget adott, egyrészt, hogy ne felejtse el az ember, hogy honnan jött és hova tartozik, másrészt meg pontosan azt hozta magával, hogy a barátaim mindig ugyanazok. Ne felejtse el az ember a barátait soha, még olyan helyzetekben se, amikor már úgy gondolja, hogy már nem azok" - mondta a humorista.