Rokonaik sem láthatják a veronai buszbaleset két súlyos sérültjét

Verona veronai buszbaleset azonosítás DNS sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közvetlen hozzátartozóik sem mehetnek be a két súlyos sérülthöz, akik még mindig válságos állapotban fekszenek a veronai kórházban. A közvetlen azonosítás helyett DNS-minta segítségével azonosítják majd őket.

Az olasz hatóságok nem engedik be a hozzátartozókat a két válságos állapotban lévő sérülthöz. A rokonoktól DNS-mintát vesznek, így azonosítják a két férfit. A Bors információi szerint ezért nem kaptak még mindig hivatalos értesítést az áldozatok hozzátartozói.

Szijjártó szerint az azonosítások elhúzódhatnak, így csak a jövő héten tudják hazaszállítani a holttesteket. Az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályvezetője, Oberling József szerdán arról beszélt, hogy elképzelhető, hogy sosem fog kiderülni, mi vezetett a veronai tragédiához, a bizonyítékok ugyanis megsemmisültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.