Val Kilmer tagadja, hogy rákos, de az biztos, hogy nem egészséges. A színész nemrég tartott beszédet rajongói előtt, akiket sokkolt a legenda állapota: testsúlya felét elvesztette, levegő után kapkodott, és alig állt a lábán.

Val Kilmer már egyáltalán nem úgy néz ki, ahogy az emlékeinkben él, és nem a természetes öregedés miatt. A színész beteg, ám azt nem tudni, hogy pontosan milyen súlyos kór támadta meg. Sokáig azt pletykálták, hogy gégerákkal küzd, még Michael Douglas is nyilatkozott barátja állapotáról, hiszen pontosan ezen esett át ő is. Val Kilmer egy idő után azonban megelégelte a pletykákat, és leszögezte, hogy nem rákos.

Val Kilmer nagyon rossz állapotban vanForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Az viszont biztos, hogy nincs jól. A színész hosszú idő után először jelent meg nemrég a nyilvánosság előtt, egy beszédet tartott, de a rajongói nem igazán tudtak figyelni a mondandójára. Elterelte ugyanis figyelmüket a színész sokkoló állapota – írja a Radar Online. Legalább a testsúlya felét elveszítette a színész azóta, hogy utoljára láthattuk, a fogyáson kívül azonban még aggasztóbb volt elhaló hangja, és az, ahogy a beszéd közben folyamatosan kapkodta a levegőt. Val Kilmer nem is tudta megtartani előadását állva, le kellett ülnie.

"Alig állt a lábán, le kellett ülnie, hogy beszélni tudjon. Folyamatosan levegő után kapkodott, és körülbelül a testsúlya felét elvesztette. Az arcán nagyon elmélyültek a ráncok, és olyan törékenynek tűnik. Annyira szomorú, hogy egy ilyen hatalmas tehetség így leépült" – számolt be egy rajongó.