Aggódnak Hujber Feri barátai: Úgy viselkedik, mint az összeomlása előtt

Forrás: TV2/Mokka -
Hujber Ferenc összeomlás Mokka kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri barátai és ismerősei aggódnak a színészért, szerintük nem sok jót sejtetnek Hujber közelmúltban tett nyilatkozatai.

Hujber Feri két egymást követő napon volt a Mokka vendége, és aggasztó módon viselkedett. Egy ország keresi a magyarázatot a kijelentéseire, a barátai pedig attól tartanak, hogy nagyon rossz vége lesz a dolgoknak.

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volt Forrás: TV2/Mokka

"Teljesen úgy viselkedik, mint a két évvel ezelőtti kórházba kerülése előtti időkben. Őszintén tartunk attól, hogy újra visszaesik, és újra elkezdi pusztítani magát, inni fog, vagy valami még rosszabbat tesz. Ha így folytatja, megint életveszélyes állapotba kerülhet, mint két éve. Nem akarjuk hamar eltemetni, de ha ez így megy tovább, az lesz a vége"nyilatkozta a színész egyik ismerőse a Blikknek.

Hujber egyik kollégája amiatt is aggódik, hogy ebben az állapotban el tudja-e látni a Valami Amerika 3. részében vállalt feladatait. A forgatás hamarosan kezdődne, de sajnos volt már példa rá, hogy Feri egy egész társulatot cserben hagyott, mielőtt Londonba költözött volna.

Hujber korábban már beszélt alkoholproblémáiról: ő maga mesélte el, hogy kislánya születésekor majdnem halálra itta magát. Nem sokkal később, 2015 januárjában keringési zavarral kórházba is került, életveszélyes állapotban volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.