Mennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű siket fotómodellt, Weisz Fannit faggattuk.

Lépcső vagy lift?

Mindig attól függ, hogy éppen hányadik emeleten van dolgom. Néha sokkal gyorsabb, ha csak felfutok az elsőre vagy a másodikra, mint az, hogy megvárjam a liftet. :) 

„Néha sokkal gyorsabb, ha csak felfutok az elsőre vagy a másodikra, mint az, hogy megvárjam a liftet”Forrás: Weisz Fanni

Hogy állsz a diétázással?

Szerencsére nem nagyon kell odafigyelnem arra, hogy mit ehetek, és mit nem. Ha megkívánok valamit, akkor azt meg is eszem – ez lehet akár Nutella is éjfélkor, ha megkívánom, akkor bizony eszem is belőle.

Van-e olyan bűnöd, amit olykor-olykor azért megengedsz magadnak?

Alkoholt nem iszom, egész egyszerűen azért, mert nem szeretem az ízét. Mint minden más kérdésben, úgy itt is igaz az arany középút megtalálása: mindent lehet, csak mértékkel! 

„Mindent lehet, csak mértékkel!”Forrás: Weisz Fanni

Voltál valaha nagyon beteg, vagy szenvedtél már súlyosabb sérülést?

Igen, sajnos 13 évesen egy kis időre kórházba kerültem vakbélműtét miatt. Nem volt kellemes, de muszáj volt. A fotózások és a divatbemutatók miatt pedig külön fontos volt nekem, hogy szép és minél vékonyabb legyen a vágás. 

Volt valaha plasztikai műtéted?

Nem volt még, és nem is szeretnék. 

Mit teszel azért, hogy egészségesebb legyél?

Rendszeresen sportolok, és figyelek arra, hogy mit kíván a szervezetem. Szeretem a húst, a zöldségeket, a finom halakat. Nem vagyok válogatós, mindent megeszek. Minden reggel egy pohár frissen facsart narancslével kezdem a napot. 

Weisz Fanni minden napot frissen facsart narancslével indítForrás: Weisz Fanni

Szeretnél örökké élni?

Nehéz kérdés. Elsőre nyilván azt mondanám, hogy persze, de ha igazán belegondolok, akkor nem vagyok biztos abban, hogy szívesen élnék örökké. Maximum akkor, ha a barátaim és a szeretteim is velem együtt maradnak örökké.