Zámbó Krisztián intim titkot árult el a termékenységével kapcsolatban, amit egy orvos osztott meg vele. A sztárt nagyon megdöbbentette a hír. 

Az énekes elmesélte, hogy korábban az akkori párja ikrekkel volt terhes tőle, de mivel már nem alkottak egy párt, Krisztián pedig nem is érzett a lány iránt semmit, ezért a terhesség megszakítása mellett tették le a voksukat. 

"Nem voltam szerelmes a lányba, és fél év után szétmentünk. Majd egyik nap kaptam egy telefont, hogy terhes, ráadásul ikrekkel. Nagyon megijedtem, hogy most mi lesz. Akkoriban nem voltam túl jó lelki állapotban, és szinte gyerekfejjel nem biztos, hogy apaként helyt tudtam volna állni. Két napunk se volt átgondolni, így az időszűke miatt is végül az abortusz mellett döntöttünk"

Zámbó Krisztián bevallotta: elképesztően termékenyForrás: Facebook/Mokka

A sztár viszont most nagyon boldog lenne, ha valaki gólyahírt közölne vele. Elmondása szerint hatalmas családot szeretne, és mindent megadna a gyerekeinek. Az orvosa szerint jó eséllyel lehet nagy családja, ugyanis átlagon felüli nemzőképességgel rendelkezik.

"Miután ez a szomorú eset megtörtént, kivizsgáltattam magam, és az orvos átlagon felüli termékenységet állapított meg nálam. Még viccelődtek is velem, hogy adjak le egy kis anyagot, szóval, hogy is mondjam, szerencsére igencsak egészségesek a hímivarsejtjeim" - írta meg a Lokál.

Zámbó Krisztián úgy sikítozott, mint egy kislány: Videó!
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. A sztár nagyon rosszul viselte a kezelést: volt csapkodás, kiabálás és ficánkolás is. Nézd meg a videót itt!