Paudits Béla állapota nem javul, sőt egyre csak romlik. Gyűjtésbe kezdtek annak érdekében, hogy a híresség átessen végre a régóta várt műtéten. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Paudits Béla évek óta betegségek hadával küzd. Az eltelt idő azonban kedvét szegte a Jászai Mari-díjas művésznek, ugyanis hiába próbált már ki számtalan eljárást, egyre rosszabb állapotban van.

"Kilátszanak a csontjaim, már negyven kiló sem vagyok, talán harmincnyolc lehetek. Jártam akupunktúrás kezelésekre az elmúlt hetekben, ami ugyan csillapította a fájdalmaimat, de meg nem gyógyított" – mesélte Béla.

Paudits Béla: "már negyven kiló sem vagyok"Forrás: Facebook/Paudits Béla

Úgy tűnik, hogy egyedül egy vastagbélműtét tudna segíteni az állapotán, ám a beavatkozás elképesztően veszélyes. Ráadásul a 67 éves színész szerint bőven kell adni hálapénzt is, mert másképp nem foglalkoznak az emberrel.

"Ilyenkor már csak általános műtétet lehet végrehajtani, amit persze fizetne nekem az állam, és jár az egészségügyi ellátás, de manapság hálapénz nélkül akár meg is dögölhet az ember." 

A Művészek a Művészekért Alapítvány mellett Lajsz András is gyűjtést indított, hogy segítse a színészt – írta meg a Blikk.