Luxusklinikát húzott fel Hajdú Péter - Már csak az orvosok hiányoznak

üzlet magánrendelő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusrendelőt épített Hajdú Péter az otthona közelében, Törökbálinton. Az új biznisz várhatóan milliókat hoz majd a konyhára – írja a Blikk.

Nem az átlagember pénztárcájára szabta Hajdú Péter azt a magánklinikát, amit hamarosan meg is nyit Törökbálinton. Már csak az orvosok hiányoznak, az épület teljesen készen van.

"A hírekkel ellentétben ez nem kórház, hanem magánszakorvosi rendelő. Körülbelül másfél éve dolgozom ezen a projekten, ezalatt folyamatosan konzultálva a tükörhegyi háziorvossal, aki szerint szükség van erre a rendelőre. Úgy gondolom, hogy ez valóban a törökbálintiak érdekét fogja szolgálni" – mondta Hajdú Péter, aki urológusi, radiológusi, belgyógyászati, plasztikai sebészeti és gasztroenterológiai ellátást is biztosít a betegeknek. Az üzletember társa pedig nem más, mint Csisztu Zsuzsa férje, Dr. Ketskés Norbert.

Hajdú megnyugtatott mindenkit, az orvosokat nem ő választja ki, profikkal veszi körül magát. A rendelőt saját pénzéből indítja be, nincs benne pályázati pénz, de valamennyi hitelre is szüksége volt az üzletembernek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.