Rengeteg ember van, aki mássá szeretné válni, és már az sem egyedi eset, hogy valaki az ikonikus baba kinézetét szeretné lemásolni. A 30 éves Ophelia Vanity már évek óta dolgozik azon, hogy minél jobban hasonlítson Barbie-ra, és még nincs vége.

Ophelia Vanity úgy döntött, ő lesz a következő élő Barbie, és ezért mindent meg is tett. Az utóbbi négy évben csaknem 10 millió forintnak megfelelő összeget költött a különböző beavatkozásokra, és még egy sor műtéten szeretne átesni.

Így néz ki az élő Barbie, Ophelia VanityForrás: Instagram/Ophelia Vanity

"Mindig nagyon szerettem a kinézetét, és ahogy idősebb lettem, úgy döntöttem, hogy utánozni akarom. Ő egy ikonikus karakter" – mondta a lány, aki botoxinjekciókkal kezdett, hogy olyan kifejezéstelenné váljon az arca, mint egy babáé. Ezek után ajakfeltöltés következett, de az orra sem úszta meg a beavatkozásokat.

Ophelia Vanityre még sok beavatkozás várForrás: Instagram/Ophelia Vanity

"Van egy listám a műtétekről, amiket még meg szeretnék csináltatni. Szeretnék implantátumokat is, de pénzt kell spórolnom, ezért remélem, találok olyan orvost, aki majd megcsinálja. Szeretném kivetetni néhány bordámat is" – sorolta a Daily Mailnek Ophelia, aki fűzőt is visel, hogy alakja még jobban hasonlítson a babáéra. A tökéletes kinézetért órákon keresztül sminkeli magát, de saját bevallása szerint ezt nem csinálja mindennap.

Itt a párja: ő az élő Ken baba
Az élő Ken baba évek óta beavatkozások sorát végezteti el azért, hogy minél jobban hasonlítson az ikonikus játékra. Nemrég egy újabb beavatkozással ajándékozta meg magát, hogy még tökéletesebb legyen a teste. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!