Paudits Béla egykor ünnepelt színész volt, de már évek óta nagyon rossz egészségi állapotban van, ráadásul otthonában sem megfelelőek a körülmények. Szüksége lenne újabb műtétre, de ő már lemondott magáról, csak a halált várja.

Paudits Béla évek óta nem tud helyrejönni, egészségi állapota egyre rosszabb. Az egykor ünnepelt sztár ma már ki sem mozdul a garzonjából, amire ráférne egy alapos festés, de mivel mozdulni sem tud egyedül, valószínűleg a tatarozásra nem kerül sor. Újabb műtétre is szüksége lenne, de ő már lemondott magáról.

Paudits Béla már lemondott önmagárólForrás: Facebook/Paudits Béla

"Az orvosok nem sok jóval biztatnak. Újabb műtétre lenne szükség, de azt nem csinálják meg. És hogy mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. Várok a halálra. (...) Még azt sem tudom, ki fog eltemetni. Valószínűleg senki. Egyszerűen nincs pénz – mondta Paudits Béla, aki már nosztalgiázni sem szeret. – Minek emlékeznék? Semmi nem maradt abból, amit tudtam. A hangom már rég elment, jóformán csak suttogni tudok. Örülök, hogy lábra tudok állni, nem hogy táncolnék" – panaszolta a Best magazinnak a 68 éves művész.