Val Kilmer elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga -
Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Val Kilmer amerikai színész az egyik közösségi média portálján elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik.

Az 58 éves színész először nyilatkozott nyíltan betegségéről. A Reddit közösségi portálon válaszolt kérdésekre, ahol közölte: valóban rákos volt, de már gyógyulóban van, bár a kezelés néhány következményével még küszködik.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga

Kilmer egészségi állapotáról ősz keringenek ellentmondásos hírek. Októberben színésztársa, Michael Douglas - aki szintén rákbetegségből gyógyult meg - egy londoni rendezvényen azt fejtegette, hogy hozzá hasonlóan Kilmer is torokrákkal küzd. A sztár ezt azonnal cáfolta, mondván, Douglasnek "rosszak az információi". A Facebook közösségi oldalon írva Kilmer akkor leszögezte: Douglas már bocsánatot is kért tőle a hamis információ terjesztéséért, amelynek forrása valószínűleg az lehetett, hogy korábban tanácsot kért tőle, mivel csomót észlelt a nyakán.

Kilmer a Redditen a Mark Twain amerikai íróról szóló új filmje promóciója keretében tartott fórumot. Ezen tette fel valaki a kérdést, hogy mi az igazság Douglas tavalyi közléséről, miszerint végstádiumú rákban szenved. "Douglas valószínűleg így próbált meg segíteni nekem, hiszen a sajtó bizonyosan megkérdezte volna, hogy hol vagyok. De a rákbetegségemből már akkor lábadozóban voltam" - fogalmazott most a színész.

Kórházból posztolt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazbol-posztolt-kiszel-tunde-naptardiva.htmlA naptárdíva azt is elárulta, mit keres ott. Dr. Life--Kórházba került Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazba-kerult-sarka-kata-es-hajdu-peter-fia-david.htmlA hatéves Dávidka lábfájdalomra panaszkodott, Kata pedig észrevett a gyerek lágyékán egy dudort. Nagyon megijedt, hogy mi lehet a baj. Dr. Life--Törőcsik Mari mellett ott van a kórházban a lánya ishttp://www.life.hu/drlife/20170426-torocsik-mari-mellett-ott-van-a-korhazban-a-lanya-terez-is.htmlA szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban ápolják Törőcsik Marit. A legyengült színésznő mellől szinte el sem mozdul lánya, Maár Teréz. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy kerüld el a húsvéti gyomorrontást!http://www.life.hu/drlife/20170416-igy-keruld-el-a-husveti-tulevest.htmlAhogy ünnepekkor általában, húsvétkor is hajlamosak vagyunk többet enni, mint általában. Íme, 4 jótanács, amit ha megfogadsz, pluszkilók és gyomorfájás nélkül vészeled át a terülj-terülj asztalkámat. Dr. Life--17 kilós a nyolc hónapos kislány, Chahat Kumarhttp://www.life.hu/drlife/20170414-17-kilos-a-nyolc-honapos-kislany.htmlNem tudni egyelőre, mi okozza a 17 kilós Chahat Kumar hatalmas étvágyát. A kislány normál súllyal született, most nyolc hónapos, akkora, mint egy átlagos négyéves és rengeteget eszik. Dr. Life--Sürgős műtéten esett át Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20170414-surgos-muteten-esett-at-cserhalmi-gyorgy-szinesz.htmlCserhalmi György, a székesfehérvári Vörösmarty Színház művésze gerincműtéten esett át, ezért az áprilisra és májusra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket le kell mondania – közölte a teátrum igazgatója csütörtökön az intézmény honlapján.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.