Törőcsik Mari mellett ott van a kórházban a lánya is

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban ápolják Törőcsik Marit. A legyengült színésznő mellől szinte el sem mozdul lánya, Maár Teréz.

A színészlegenda egyelőre nemigen fogadhat látogatókat, kímélnie kell magát - írja a Blikk. A napilap munkatársai egyébként egy kis időre bejutottak a színésznőhöz. "Igazán nagyon szép maguktól, hogy eljöttek meglátogatni, és még csokoládét is hoztak" - reagált Törőcsik Mari, akihez Alföldi Róbert és Jordán Tamás is belátogatott, ám ők is csak tíz-tíz percre mehetnek be hozzá, nehogy kimerítsék. Törőcsik Mari mielőtt újra kórházba került volna, velemi házában lábadozott lánya odaadó gondozása mellett. A község lakosai nagyon aggódnak a színésznőért - írja a lap.

"Pedig már hazaengedték őt egy időre, aztán egy hete újra visszavitte a lánya a kórházba. Az lehetett a baj, hogy nem evett eleget. Aggódunk Mariért mindannyian, reméljük, mielőbb megerősödik! Szerencsére a lánya mindig vele van, nagyon vigyáz rá, és gondosan, szeretettel ápolja őt" - mesélte egy velemi szomszéd.

Törőcsik Mari Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.