Johnny Depp feje felett mostanában durván összecsaptak a hullámok, a sztár pedig egyáltalán nem tudja kormányozni élete hajóját, hiába ő a Karib-tenger kalóza. 

Ahogy arról a Life.hu már beszámolt, a híres színész botrányos körülmények között vált el feleségétől. Bizonyos információk szerint Depp elképesztően agresszív volt, időnként részegen örjöngött

Johnny Depp durván lecsúszott, egykori menedzsere szerint mentális vizsgálatra lenne szükségeForrás: Getty Images

Nem sokkal később az is kiderült, hogy az 53 éves színész a privát szigetén szomorkodik a válás óta, míg Amber Heard már továbblépett, és a Testa tulajdonosával kavar. Depp pedig egyre lejjebb csúszik, botrányosan sokat költ, bőven túlszárnyalja a kereteit, de közben a cégcsoportot perli, aki a pénzügyeit kezeli. 

A sztár szerint ugyanis nem az ő költései okozzák a pénzhiányt, hanem az, hogy a pénzéért felelős cég rosszul fekteti be a vagyonát. Havonta 575 millió forintot költ, ami a Management Group szerint erős túlzás Johnny költségvetését alapul véve. 

Egykori menedzsere szerint a sztárnak semmi másra nem lenne szüksége, csak egyalapos mentális vizsgálatra, ugyanis véleménye szerint Depp már egyáltalán nem tud józan fejjel gondolkodni - írta meg a RadarOnline