Privát szigetén szomorkodik Johnny Depp

Forrás: Getty Images -
színész botrányos Johnny Depp sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen állapotban még sosem láttuk Johnny Deppet. Vajon hogy lehet kimászni egy ilyen nehéz helyzetből?

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Johnny Depp és Amber Heard elváltak, ráadásul nem is akárhogy. Óriási botránnyal kezdődött, és menet közben rengeteg szaftos részlet is nyilvánosságra került. Mindenki arra számított, hogy a méltatlan válóper hosszú ideig elhúzódik majd, de nem így lett: a sztárpár meglepő gyorsasággal elvált.

Johnny Depp Sztárok, akik túltolták a luxust Forrás: Getty Images

Azóta Johnny csak egyre mélyebbre csúszik, nem bír megbirkózni a történtekkel. A vagyona nagy részét már felélte, egyre kevesebbet forgat, és minden szabadidejét magányosan, remeteként tölti a Bahamákon vásárolt magán szigetén.

Nem csak a szerelmi csalódás teszi tönkre az 53 éves színészt, hanem az is, hogy ekkora nyilvánosságot kapott a kálváriája: például az sem tett jót a hírnevének, mikor kiderült a részeg őrjöngése.

Johnny Depp és Amber Heard Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Ritkán látni nyilvánosan, de ha mégis mutatkozik, abban sincs semmi köszönet. Be van esve az arca, sápadt, nyúzott és rendkívül szomorú - írta meg a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.