A 21 éves lány már csak csont és bőr volt, amikor úgy gondolta, hogy ideje változtatni az életén: az anorexiás lány szexmunkásnak állt. Mindez pedig a testén, lelkén, és anyagi helyzetén is segített.

Egy kamera és szexi fehérnemű - ennyi kellett ahhoz, hogy a 21 éves Jayme Jones élete egy csapásra megváltozzon. A lány 2013-ban rettenetes állapotba került az egyre súlyosbodó anorexiája miatt. Jayme modell szeretett volna lenni, ezért

egyik napról a másikra abbahagyta az evést.

Jayme JonesForrás: Instagram/jaymejonesx

Napokig semmit sem evett, pár nap koplalás után pedig csak egy-egy paradicsomot engedett meg magának. Sőt, gyakran papírzsebkendőt evett, mert megszüntette az éhségérzetét. Az anorexiás lány végül odáig jutott, hogy

18 évesen a 13 éves korosztálynak megfelelő ruhákat viselt.

A 21 éves lányt a szexchat rántotta ki az anorexia karjai közülForrás: Instagram/jaymejonesx

Aztán egyik ismerőse bevezette a szexchat világába. Jayme otthagyta a munkáját, és lakásában berendezett egy erre alkalmas szobát. Az új állásnak köszönhetően önbizalma, testsúlya és pénztárcája is egyre nagyobbra duzzadt: évi 52 ezer fontot, azaz 18,5 millió forintot keres.

De a legfontosabb, hogy Jayme kigyógyult az anorexiából, és két év alatt visszaszedett 19 kilót - számolt be a Mirror. Azt viszont megjegyezzük, hogy senkit sem szeretnénk hasonló váltásra bíztatni.