Súlyos stroke-ot kapott Halász Gábor, a Barátok közt Hoffer Misije. Újra meg kellett tanulnia járni, és beszélni, de ő nem adta fel. Még az orvosok is csodának tartják a felépülését.

Kemény megpróbáltatáson van túl Halász Gábor, ahogy a családja is. A Barátok közt egykori Hoffer Misije ugyanis súlyos stroke-ot kapott tavaly nyáron. Még abban sem voltak biztosok az orvosok, hogy túléli, azt pedig végképp nem gondolták, hogy 1 évvel később biciklizni tanul. Hosszú út vezetett idáig, hiszen járni és beszélni is újra meg kellett tanulnia.

Halász Gábor most biciklizni tanulForrás: TV2

Szerencséjére volt segítsége, Somorjai Tibor - aki a Barátok köztben Berényi Ákost játszotta - 20 éve jó barátja, ő tanítja most biciklizni. Döbbenet és kétségbeesés fogott el, amikor először meglátogattam. Tíz percig tartott, amíg néhány mondatot elmotyogott" - mondta Somorjai Tibor, akivel most együtt bicikliznek. Gábor pedig ezentúl jobban odafigyel magára. "Már nem hagyom, hogy újra elkapjon a gépszíj, visszaveszek a tempóból. Az egyensúlyom még nem tökéletes, de pont ezért fontos, hogy újra megtanuljak biciklizni" - mondta Gábor a Best Magazinnak.