Dühös Facebook-posztban számolt be arról MC Hawer, hogy elvesztette leendő unokáját. Szerinte nem látták el megfelelően a lányát, amikor hasi görcsökkel orvoshoz ment. A lánya is nyilatkozott az esetről, azt mondta, elviselhetetlen fájdalmai voltak.

Szomorú eseményről számolt be MC Hawer a Facebook-oldalán, mégpedig arról, hogy elvesztette az unokáját. A mulatós sztár részletesen leírta a körülményeket, szerinte a lányát nem látták el megfelelően az egészségügyi dolgozók, amikor hasi görcsökkel hozzájuk fordult és ezért vetélt el.

MC Hawer elvesztette leendő unokájátForrás: Facebook/MC Hawer

"Tegnap elvesztettem első leendő unokámat. Hogy miért? A kislányom akut hasi görcsökkel ment a kőbányai háziorvosi ügyeletre, ahonnan "mi nem vetkőztethetjük le" címszóval továbbküldték a kőbányai egészségházba. Miután a fájdalmai borzasztóak voltak, bekopogott. Erre minősíthetetlen hangnemben kiutasították a rendelőből, hogy várjon több órát kint. Ezután hazament, de a görcsök nem múltak. Mentőt kellett hívni, a mentősök görcsoldó injekciót adtak és elmentek. Fél óra múlva zuhanyzás közben kipottyant egy vérömlenyszerű a lányomból. A nőgyógyász megállapította, hogy korai magzat volt... " - írta Facebook-oldalán MC Hawer, aki ezek után arról ír, hogy szerinte az orvosok hibáztak. "Hol itt az orvosi eskü?" - írja a többi között.

Az esetről a lánya is nyilatkozott, elárulta, nagyon nagy fájdalmai voltak. "Lábra állni sem tudtam, úgy vánszorogtam el a sürgősségi háziorvosi ügyeletre. Ott azt mondták, nem vetkőztethetnek le, menjek a nőgyógyászatra. A recepciós tanácstalan volt, hogy nőgyógyászat, vagy sebészet legyen" - mondta a mulatós sztár gyermeke, hozzátette, a nőgyógyászaton leteremtették, majd órákig kellett volna várakoznia, de már ülni sem tudott, így hazament. Ekkor már remegtem, fáztam, minden bajom volt, azt hittem, elájulok. Aztán amikor kimentem, hogy tampont cserélek, akkor esett ki belőlem az a valami" - mondta a Borsnak Timi, aki telefonon beszélt egy nőgyógyásszal, így állapították meg, hogy valószínűleg terhes volt. Természetesen azóta már járt orvosnál, és az apjával együtt azt tervezik, hogy ügyvédet fogadnak, és ha valóban mulasztás történt, akkor feljelentést tesznek.