Amíg Pápai Joci Kijevben énekel Magyarországért, addig itthon a felesége kés alá feküdt. Anita a melleit plasztikáztatta, mert két gyerek után már nem volt elégedett velük.

Nem töltöttek eddig külön soha ennyi időt, de most hirtelen minden megváltozott körülöttük. Pápai Joci Kijevben képviseli Magyarországot az Eurovízión, míg felesége itthon nagy lépésre szánta el magát. Anita régóta dédelgetett álma, hogy megműttesse a melleit, mert két gyermek után már nem elégedett velük. 

Pápai Joci felesége megműttette a melleitForrás: Facebook/Pápai Joci

"Két gyereket szültem, sokan tudják, ez gyakran mivel jár. Sokáig szoptattam, a melleim pedig végül megsínylették, sokkal kisebbek lettek. Szerintem nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy 34 évesen nem szeretném úgy leélni az életemet, hogy azt érezzem: eltűnt, ami a gyermekvállalás előtt volt.  Nem szeretnék hatalmas kebleket, csak arra vágyom, hogy a régi külsőmet visszakapjam. A női hiúság már csak ilyen" – mondta a Best Magazinnak Anita, akinek nagyon jól sikerült a műtétje, másnap már haza is mehetett, és otthonról izgulhat majd Jociért, aki bejutott a döntőbe