Kegyetlen fotók - Hírességek csúnya fogsorral

fogorvos fogsor fog sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a híresség sem születtek hófehér, hibátlan fogsorral. Számos kezelésen estek át, hogy tökéletes hollywoodi mosolyuk legyen. Ha meglátod a korai fotóikat, eldobod az agyad.

Tom Cruise csálé, hiányos fogsorral kezdte a pályáját. Meglepő, hogy egyáltalán kapott így szerepeket. Cruise aztán számos fogászati kezelésen átesett, hogy ragyogó mosolya legyen. Az elmúlt harminc évben egyébként többször volt fogászati műtétje, mert elégedetlen volt a kinézetével.

Tom Cruise Forrás: AFP,Northfoto

Zac Efronnak egészséges, fehér fogai voltak korábban is, de a két első foga között hatalmas hézag húzódott. Úgy tűnik, hogy Hollywoodban ez csak Madonna kiváltsága, így Efron fogsorát is helyrehozták.

Zac Efron Forrás: AFP

Nicolas Cage bármit képes megtenni egy szerepért. Ezt 1984-ben be is bizonyította, amikor a Birdy című film kedvéért kihúzatta két fogát is. Ezután persze megcsináltatta a teljes fogsorát, és azok a koronák számos díjat hoztak neki.

Nicolas Cage Forrás: AFP,Northfoto

Valószínűleg nem ismernénk fel az ifjú Victoria Beckhamet, ha szembejönne velünk az utcán. Mielőtt híres lett, a fogsora szabálytalan volt, és a fogai között nagyobb hézagok voltak.

Victoria Beckham Forrás: AFP,Northfoto

Miley Cyrus a Hannah Montana sorozatot még "csorbacsík" kislányként kezdte forgatni. Ahogy teltek az évek, úgy tartotta egyre kínosabbnak a mosolyát az énekesnő. A szokásos történet jött ezután: fogfehérítés és fogszabályozás. Íme, az eredmény.

Miley Cyrus Forrás: AFP,Northfoto

Morgan Freeman esetében nemcsak néhány sárga fogról és egy kis hézagról volt szó, hanem szuvasodásról is. Elképesztő a különbség!

Morgan Freeman Forrás: AFP,Northfoto
Nagyon taszító Johnny Depp fogsora - Mi történhetett?http://www.life.hu/drlife/20151014-johnny-depp-a-jelek-szerint-nem-surun-hasznalja-a-fogkefejet.htmlA kóla miatt vesztette el fogsorát a 25 éves sráchttp://www.life.hu/drlife/20130206-a-kola-miatt-vesztette-el-fogsorat-25-evesen-william-kennewell.htmlMűfogsora mentette meg egy férfi életéthttp://www.life.hu/drlife/20110531-mufogsor-mentette-meg-az-eletet-egy-brazil-ferfinak.htmlÍgy lesz tökéletes a fogsorod – nem lehet elég korán elkezdenihttp://www.life.hu/drlife/20140909-a-gyerekek-fogapolasi-szokasai.htmlMeglépett a páciensek pénzével a magyar horrorfogorvos http://www.life.hu/drlife/20160711-horrorfogorvos-meglepett-a-magyar-szakember-a-paciensek-penzevel-dobbenet.htmlBrit horrorsztori főszereplője lett egy magyar fogorvoshttp://www.life.hu/drlife/20160427-egy-brit-no-szerint-hentesmunkat-vegzett-a-magyar-fogorvos-londonban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.