Ezek a híresség sem születtek hófehér, hibátlan fogsorral. Számos kezelésen estek át, hogy tökéletes hollywoodi mosolyuk legyen. Ha meglátod a korai fotóikat, eldobod az agyad.

Tom Cruise csálé, hiányos fogsorral kezdte a pályáját. Meglepő, hogy egyáltalán kapott így szerepeket. Cruise aztán számos fogászati kezelésen átesett, hogy ragyogó mosolya legyen. Az elmúlt harminc évben egyébként többször volt fogászati műtétje, mert elégedetlen volt a kinézetével.

Tom CruiseForrás: AFP,Northfoto

Zac Efronnak egészséges, fehér fogai voltak korábban is, de a két első foga között hatalmas hézag húzódott. Úgy tűnik, hogy Hollywoodban ez csak Madonna kiváltsága, így Efron fogsorát is helyrehozták.

Zac EfronForrás: AFP

Nicolas Cage bármit képes megtenni egy szerepért. Ezt 1984-ben be is bizonyította, amikor a Birdy című film kedvéért kihúzatta két fogát is. Ezután persze megcsináltatta a teljes fogsorát, és azok a koronák számos díjat hoztak neki.

Nicolas CageForrás: AFP,Northfoto

Valószínűleg nem ismernénk fel az ifjú Victoria Beckhamet, ha szembejönne velünk az utcán. Mielőtt híres lett, a fogsora szabálytalan volt, és a fogai között nagyobb hézagok voltak.

Victoria BeckhamForrás: AFP,Northfoto

Miley Cyrus a Hannah Montana sorozatot még "csorbacsík" kislányként kezdte forgatni. Ahogy teltek az évek, úgy tartotta egyre kínosabbnak a mosolyát az énekesnő. A szokásos történet jött ezután: fogfehérítés és fogszabályozás. Íme, az eredmény.

Miley CyrusForrás: AFP,Northfoto

Morgan Freeman esetében nemcsak néhány sárga fogról és egy kis hézagról volt szó, hanem szuvasodásról is. Elképesztő a különbség!

Morgan FreemanForrás: AFP,Northfoto