Emiatt nem jöhetnek haza Beyoncé ikrei a kórházból

Forrás: Instagram -
sárgaság ikrek Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi a baj Beyoncé ikreivel...

Ahogy azt a Life.hu már megírta, nemrég megszülettek Beyoncé és Jay-Z ikrei. Az énekesnő egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet, és ő is jól van. A sztárpár a barátok szerint rendkívül boldog, még annak ellenére is, hogy a kicsiket egyelőre nem engedik haza a kórházból.

A sztáranyukának nem kell komolyan aggódnia a kicsik miatt Forrás: Instagram

Szerencsére komoly aggodalomra semmi ok, hiszen a betegségük kezelhető:

sárgasággal küzd a frissen született ikerpár.

Bizonyos statisztikák szerint ezek a tünetek az újszülöttek 80%-nál jelentkezik, vagyis kimondottan gyakorinak számít.

A tünetek többnyire két héten belül megszűnnek, ahogy a bilirubin mennyisége csökken a vérben - írta meg a Metro.

Ezek az ikerbabák az internet sztárjai

Leila és Lauran még csak félévesek, de anyukájuknak köszönhetően már most irtó cuki rucikban pózolnak az Instagramon. Ráadásul két hét alatt már 110.000 követőjük lett: Fotók!

Herpeszek csúfítják Katie Holmes ajkait http://www.life.hu/drlife/20170620-herpeszek-miatt-rejtegeti-a-szajat-katie-holmes.htmlNem is gondolnánk, hogy bizony a sztároknak is van rejtegetnivalójuk, pedig mint kiderült, Katie Holmesnak is vannak problémái a megjelenésével. Dr. Life--Mennyit tudsz a nemi betegségekről? - Teszthttp://www.life.hu/drlife/20170531-mindent-tudsz-a-nemi-betegsegekrol.htmlHogyan terjed a szifilisz? Melyik kórokozó terjed akár nedves törölközőn keresztül is? Hogyan mutathó ki a Gonorrhoea? Mindenre tudod a választ, vagy nem ártana fellapozni az anyutól kapott felvilágosító könyvet? Persze a Google a barátod, de ezekre a kérdésekre, nem árt ha fejből tudod a választ. Teszteld le, hogy mennyit tudsz a nemi betegségekről! Dr. LifeThinkstockMár az intenzíven van Jordán Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20170620-jordan-tamas-korhaz-sulyos.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, Jordán Tamásnak balesete volt a Pécsi Országos Színházi Találkozón. Elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe. A legendát az intenzíven kezelik... Dr. Life--Falusi Mariann drámai vallomásahttp://www.life.hu/drlife/20170620-falusi-mariann-beszel-lang-gyorgyi.htmlÉvek óta súlyos betegséggel küzd a Pa-dö-dö énekesnője Lang Györgyi, aki az életét jó ideje kerekesszékben éli. Falusi Mariann most mesélt az elmúlt időszakról. Dr. Life--Disznó harapta le a férfi nemi szervét: belehalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20170619-leharapta-egy-ferfi-nemi-szervet-egy-diszno.htmlSaját disznója ölte meg a gazdát Mexikóban. A férfi részegen provokálta az állatot, ami többször is megharapta. Hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni az életét. Dr. Life--Balesetet szenvedett Puskás Peti öccse, Danihttp://www.life.hu/drlife/20170618-puskas-peti-occse-dani-balesetet-szenvedett.htmlPuskás Peti, aki korábban a barátnőjével örökbe fogadott egy kisfiút, saját Instagram-oldalán tette közzé, hogy baleset érte a testvérét, Danit. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.