Molnár Anikó kellemes hetet töltött el barátnőivel Jesolóban, de sajnos szomorú vége lett: komoly betegséget szedett össze a nyaralás alatt.

Barátaival utazott el nyaralni Molnár Anikó, aki kifejezetten várta már, hogy végre kipihenhesse az elmúlt időszak fáradalmait. Ahogy ő fogalmazott, szeretett volna unatkozni valahol, és végre nem csinálni semmit. Jesolo volt erre a tökéletes választás, Olaszországban remekül érezte magát Anikó annél is inkább, mert már 5 éve nem volt külföldön nyaralni.

Komoly betegséggel tért haza a nyaralásról Molnár AnikóForrás: FEM3

"Pontosan azt kaptam, amire vágytam, hogy ne csináljak semmit. Ez az igazi semmittevés volt 8 napon keresztül" - mondta Anikó, aki rájött, mennyire hiányzott neki a pihenés, ezért még idén szeretne elmenni pár napra kikapcsolódni. "Viszont hazajöttem és volt egy kis dráma, mert 3 nap után vesegyulladásom lett.Most éppen a kúrálás alatt vagyok. Az orvosom felvilágosított arról, és ez mindenkinek egy jó tanács: vizes ruhába senki ne kezdjen el napozni, cseréljék le szárazra, mert nagyon könnyű alulról felfázni" - mondta a Fem3-ban Anikó, aki azt is megfogadta, hogy le fog fogyni, ehhez pedig régi fotóit használja motivációként.