Molnár Anikó régi fotóival motiválja magát a fogyásra: Videó!

fogyás bikiniszezon Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar híresség elárulta, hogy nagyon régóta küzd a kilókkal, de már 4 ruhaméretet is fogyott. 

Dr. Gajdács Ágnes és Molnár Anikó mesélt a sikeres fogyás titkáról, illetve ennek az egészségügyi háttérről. A doktornő elárulta, hogy sokan csak Húsvét után állnak neki fogyókúrázni, őrületes tempóval koplalni és edzeni, hogy a nyárra formába jöjjenek. Pedig ez egyáltalán nem egészséges, és nem is tartós.

Ezzel szemben Anikó már idejében elkezdett foglalkozni az alakjával. Speciális, személyreszabott étrendet követ, ugyanis

önsörfőző-szindrómában szenved.

Ez a felelős a hízásáért. Az is kiderült, hogy az egykori Nagy Ő sajátos módon motiválja magát, mert még mindig nem elégedett az alakjával:

"Teleplakátoltam a lakásomat, a falakat, a hűtőmet, 10 évvel ezelőtti motivációs képeket felraktam amin látszanak szépen az izmaim, úgyhogy most éppen motiválom magam" - vallotta be Anikó.

Büszkeségeink: a magyar ritmikusgimnasztika-csapat a hazai Eb-n szerepelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170425-hazank-ritmikus-gimnasztika-europa-bajnoksagot-rendez.htmlAlig négy hét múlva a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk a ritmikusgimnasztika-Európa-bajnokság mezőnyét, köztük a magyar reménységeinket. A kontinensbajnokság május 19-én kezdődik, és 21-ig tart. Ez Zsír!OrigoVV Mici bikinis képet posztolt: nagyon lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-vv-mici-bikinis-kepet-posztolt-nagyon-lefogyott.htmlVV Mici sokat aggódott a súlya miatt, el is határozta, hogy lead pár kilót. A Való Világ játékosa azóta diétázik és edz, mióta kiesett a villából, és most megmutatta, hol tart. Nagyon csinos lett! Ez Zsír!OrigoÍgy sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--Ezt a diétás kekszet bármikor nassolhatodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-ezt-a-dietas-kekszet-barmikor-nassolhatod-fittanyu-receptje.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! Ez Zsír!--Kim Kardashian feneke nem olyan feszes http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-kim-kardashian-feneke-nem-feszes.htmlA fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri! Ez Zsír!Origo116 kilót dobott le egy komplett család: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-egyutt-kezdett-fogyokuraba-egy-csalad.htmlSzokták mondani, hogy mindent sokkal jobb együtt csinálni, mint egyedül. Éppen ezért a Schofield család minden tagja életmódot váltott, amikor már úgy érezték kezdenek csúnyán elhízni. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.