Június 18-án esett el Jordán Tamás, súlyos arc-és koponyasérüléseket szenvedett. Hamarosan azonban újra láthatják a nézők: visszatér a színpadra.

Jordán Tamás június 18-án szenvedett balesetet: a Weöres Sándor színház igazgatója a Pécsi Országos Színházi Találkozó vendége volt, ám szombat este úgy leesett a vércukorszintje, hogy elesett és beverte a fejét. Súlyos arc- és koponyatörést szenvedett, a művészt azóta is kórházban ápolják, de már nagyon várja, hogy újra színpadra álljon.

Jordán Tamás hamarosan újra színpadra lépFotó: Polyak Attila - Origo

A balesete miatt sok előadása elmaradt, például az Az utolsó óra című darab is, melyet Alföldi Róbert rendezett, és Jordán Tamással ketten játszananak benne. "Jelenleg is kórházban vagyok, de a csütörtöki fellépésen ott leszek a Rózsavölgyi szalonban, színpadra lépek Alföldivel. Kivisznek fellépni, aztán az előadás után visszahoznak. Még nem tudom, meddig kell bent maradnom. A közérzetem jó egyébként, úgy érzem, hogy gond nélkül tudok játszani, bár még mindig egy kicsit fáradékony vagyok" - mondta a Borsnak a színész.