Nelsan Ellis halála sokakat megrendített, ám azt senki nem tudta elképzelni, hogy miért távozott ilyen fiatalon. Most azonban kiderült, hogy mi áll a hirtelen halál hátterében. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Nelsan Ellis tragikus hirtelenséggel hunyt el nemrég, mindössze 39 évesen. A HBO True Blood című sorozat sztárja elméletileg szívleállás utáni komplikációk miatt hunyt el, de akkor még nem tudtuk, hogy mi áll a betegség hátterében. 

Nelsan Ellis titkolt függőségei miatt halt megForrás: NORTHFOTO/© Photo Image Press / eyevine. All Rights Reserved./Carmen Valdes/Photo Image Press

A családja azonban őszintén mesélt, és megtudtuk, hogy Nelsan komoly drog- és alkoholfüggésben szenvedett, amit mindenki elől titkolt. Ez magyarázza a hirtelen szívleállás okát. Ráadásul nem csak a szíve látta kárát az egészségtelen életmódnak: a vérnyomásával is gond volt, a mája is megnagyobbodott és a veséi is leálltak. 

A családja azt vallotta, hogy többször is megpróbált leszokni a szerekről, de sajnos nem járt sikerrel - írta meg a HollywoodReporter.