Gyászhír! 39 évesen elhunyt Nelsan Ellis

Forrás: Thinkstock -
Nelsan Ellis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Nelsan Ellis, akit a nézők az HBO True Blood című sorozatából ismerhettek meg. A színész 39 évesen távozott az élők sorából.

39 évesen meghalt a True Blood sztárja, aki Lafayette Reynolds karakterét vitte a vámpírsorozatban. A hírt először Octavia Spencer színésznő közölte, hozzátéve, hogy megszakad a szíve a színész családjáért, gyerekeiért.

A halál oka hivatalosan "szívleállás utáni komplikáció".

Az HBO és a sorozat alkotója, Alan Ball később sajtóközleményben nyilvánítottak részvétet a családnak, Ball pedig kijelentette, hogy hatalmas megtiszteltetés volt a közös munka Ellis-szel.

Ellis 2002-ben kezdett színészkedni, 2005-ben a The Inside sorozatban játszott hosszabban. Nagy siker volt egykor a True Blood, ebben 81 részt kapott. Az utóbbi időszakban a Sherlock és Watsonban fordult meg, 11 epizódban forgatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.