Már két hónapja kórházban van Erdei Zsolt kisfia, de az orvosok sem tudják pontosan, hogy mi a baja. A szülők közben szétszakadnak, de már látják a fényt az alagút végén: hamarosan ugyanis hazavihetik gyermeküket!

Erdei Zsolt kisfia 7 hónapra született, május 18-án látta meg a napvilágot, de az élete eddig küzdelem volt. Sokáig intenzív osztályon ápolták, miután pedig kikerült, az önálló táplálkozással akadtak gondjai. Madár kedvese beköltözött a kicsihez a kórházba, akit folyamatosan megfigyelés alatt tartanak, de egyelőre az orvosok sem tudják, pontosan mi a baj.

Nem tudják, mi a baja Erdei Zsolt kisfiánakForrás: Origo

"Kicsit bonyolult a helyzet, mert az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj. Nagyon nem is szeretnék foglalkozni a doktorok dolgával, Vilike emésztésével van gond. Folyamatos megfigyelés alatt áll, nézik, mire hogyan reagál" - mondta a Blikknek Madár, aki már nagyon várja haza a kisfiát. Már kicsit leharcolt vagyok... Otthon logisztikáznom kell a gyerekeket, aztán amikor csak tudok, rohanok be Vilikéhez és Rékához a kórházba, sőt még dolgozom is" - árulta el Erdei Zsolt. Nemsokára azonban véget ér a rémálom, és hazavihetik a gyermeküket. "Hamarosan otthon leszünk mindannyian! A napokban jöhet haza a kisfiam, már számolom vissza az órákat. Réka kilencedik napja van bent a kicsivel, egy kis szobában kuporognak. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian otthon legyünk vele, és lezárjuk ezt a nehéz időszakot. Vilike érkezésére minden készen áll" - mondta az apuka.