Csak imádkozni és reménykedni tudtak a szülők, miután párnapos csecsemőjük kórházba került. Kiderült, hogy herpesz vírus támadta meg a kicsit, akinek a szervezete nem bírta a csatát. Az anyuka kétségbeesetten figyelmeztetett mindenkit: ne hagyják, hogy bárki megpuszilja a gyermeküket!

Nem is lehetetett volna boldogabb Nicole Sifrit és párja, hiszen július elsején megszületett a kislányuk. Mariana gyönyörű és teljesen egészséges kicsi volt, szülei pedig a fellegekben jártak. Mivel a kicsit gyorsan hazaengedték, a szülők megrendezték szűk körben a rövid menyegzőjüket, de nem örülhettek sokáig. Mariana ugyanis hirtelen rosszul lett, és sürgősen kórházba kellett szállítani, ahol lesújtó diagnózist kaptak.

Egy puszi miatt halt meg MarianaForrás: Facebook/Nicole Sifrit

Kiderült, hogy a kicsit egy agresszív, gyilkos vírus támadta meg, ami puszi útján is terjed: a herpesz! A szülőket gyorsan le is tesztelték a vírusra, ám ők negatívak lettek. Nem tudták, hogy ki fertőzte meg a gyermeküket, de abban a pillanatban nem is az volt a fontos, hanem Mariana állapota. A kislány ugyanis nagyon gyorsan lett egyre rosszabbul, miközben az édesanya és az apa csak imádkozni tudott. Facebook-oldalukon kérték ismerőseiket, hogy szorítsanak gyermekükért, akinek egyre több szerve mondta fel a szolgálatot. Először a veséi, majd a mája, később pedig már az agyi aktivitása is leállt. Július hetedikén került kórházba, körülbelül 10 nappal később az életét vesztette. Az anya és az apa teljesen összetörtek! Ne hagyjátok, hogy az emberek puszilgassák a gyereketek" - írta Facebook-oldalára Nicole, aki szívszorító posztban búcsúzott el párnapos gyermekétől. "Élete 18 napja alatt nagy hatást gyakorolt a világra. Reméljük, hogy Mariana történetével nagyon sok csecsemő életét menthetjük meg. Nyugodj békében, édes angyal. Már nem szenved, az Úrhoz tartozik" - írta többek között az anya.