Vajna Timi a Pappa Pia című film forgatásán lett rosszul, és olyannyira súlyos lett a helyzet, hogy kórházba kellett szállítani. 

Egy jet-skit vezető lány szerepét játszotta a Pappa Pia című filmben Vajna Timi. Elmondása szerint nagyon tetszett neki a feladat, ezért ajánlotta fel a lehetőséget. 

„Nagyon tetszett ez a különben kaszkadőrt igénylő szerep, és mivel nem találtak megfelelő lányt, jeleztem a produkció vezető kaszkadőrének, Piroch Gábornak, hogy szívesen elvállalom ingyen a feladatot, mivel elég gyakorlott jet-skis vagyok" - mesélte Timi. 

Vajna Tímea forgatás közben lett rosszul, kórházba kellett szállítaniForrás: Instagram/timeavajna

Viszont a szexi jet-skis arra nem számított, hogy komoly rosszullét mellett kell eljátszania a szerepét. Ugyan a negyvenfokos láz ellenére is ellátta a feladatát, de a forgatás végére már szinte egyáltalán nem kapott levegőt, ezért mentővel szállították kórházba.

"Látszólag egyszerűnek tűnt a munka, azonban nagyban megnehezítette, hogy a forgatás ideje alatt súlyos hörghuruttal küszködtem. Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mivel a Klárikát alakító kaszkadőrnek rendszeresen lerepült a ruhája és a parókája. A munka végére 40 fok körül volt a lázam és levegőt se kaptam már, így a stáb számára fenntartott mentőautó szállított az orvoshoz. Sajnos szinte minden nyáron küszködök a hörghuruttal, mivel nem bírja a szervezetem a légkondit." - írta meg a Lokál

Magánéleti titkairól vallott Vajna Timi
Vajna Timi Los Angelesben építi karrierjét, így csak ritkán tud találkozni férjével és szüleivel. Szerencsére megtalálták a módját annak, hogy áthidalják a távolságot. Olvass tovább itt...