Évekig nem tudott aludni Pataki Zita, a legkisebb zajra is felébredt. Azt hitte, a stressz miatt van, de a helyzet akkor sem változott, amikor egyenesbe jött az élete. Eldöntötte, kivizsgáltatja magát és nagyon meglepő eredményt kapott.

Pataki Zita éveken át küzdött alvásproblémájával, szinte soha nem volt kipihent. Felriadt a legkisebb zajra, vagy egy kis fényre is. Azt hitte, a stressz miatt képtelen egy jót aludni, de a helyzet akkor sem változott, amikor már minden rendben volt az életében. Úgy döntött, kivizsgáltatja magát.

Pataki ZIta évekig nem tud aludniFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A végére akartam járni! Aztán az egyik vizsgálaton kiderült, hogy túl magas a szervezetemben a szerotonin, azaz a boldogsághormon. Ezért történt, hogy nem jött álom a szememre, vagy ha igen, nem tudtam végigaludni az éjszakát. Bár mindig vidámnak lenni igazi áldás, minden apró kis zajra, fényre felébredni már nem. Mindemellett a szerotoninnal ellentétben a melatoninszint alacsony volt a szervezetemben. Ez a hormon felelős a napszakokhoz alkalmazkodó, temrészetes alvási ciklus fenntartásáért, ezt pótlom én immár 3 éve minden este tabletta formájában" - vallotta Pataki Zita a Best Magazinnak. Az egykori időjós hozzátette, azóta sokkal kipihentebb, és a kedve is sokkal jobb lett.

Pataki Zita megmutatta otthonát: gyönyörű helyen él az időjós!


Pataki Zita, az RTL Klub időjósa megmutatta, milyen csodás otthonban élnek férjével. Még nincs minden kész, de így is látszik, hogy gyönyörű lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!