Őszintén mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről Erdei Zsolt. Kiderült, hogy nem csak az újszülött kisfia, hanem ő maga is kórházba került. 

Ahogy azt már megírtuk, májusban született meg Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilike. A kisfiú azonban szinte azonnal inkubátorba és lélegeztetőgépre került, ugyanis koraszülöttként érkezett a világra

Erdei Zsolt nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi hónapokbanForrás: Fem3

Majdnem egy hónapig kórházban kellett maradnia, és mindenki szörnyen aggódott az egészségéért. Szerencsére mostmár makk egészséges, viszont kiderült, hogy a sztárapuka is kórházba kényszerült egy kellemetlen betegség miatt: 

"Nem tudtam mit csinálni. Már hónapok óta éreztem, hogy valami fáj, hogy a derekam fáj. De én azt hittem, hogy ez külső, tehát hogy meghúztam magamat. És valamelyik este, éppen egyedül voltam egyébként otthon, a kanapén ücsörögtem és olvastam. És ilyen furcsa pózban tartottam magam, mikor egyszer csak úgy belegörcsölt a vesémbe, hogy azt hittem tényleg csillagokat látok" - mesélte a sportoló, aki korábban vesekővel is küzdött, ezért nem ijedt meg, mikor a vesehomok tüneteit tapasztalta.

 

Erdei Zsolt nehezen tartja kordában a fiát
Erdei Zsolt gyermekei körül mostanában bőven volt miért aggódni: a nemrég született Vilmoska majdnem egy hónapig kórházban volt, közben pedig Zsolt nagyobbik fia is törődést igényel, és bizony időnként nagyon nehéz kordában tartani. Olvass tovább itt..